Office Christmas Party: πόσο γέλιο μπορείς να αντέξεις;

Office Christmas Party: πόσο γέλιο μπορείς να αντέξεις;

Who’s afraid of the big, bad boss; Μέρες που είναι γιορτινές, η Τζένιφερ Άνιστον φόρεσε τις γόβες της και το πιο γοητευτικό χαμόγελό της, υιοθέτησε τον απόλυτο αέρα της bossy bitch και πήγε να μοιράσει χριστουγεννιάτικα bonus… πίκρας.

Office Christmas Party: πόσο γέλιο μπορείς να αντέξεις;
Το σκηνοθετικό μερίδιο ευθύνης έχουν αναλάβει οι Γουίλ Σπεκ και Τζος Γκόρντον (“Blaze of Glory”). Αν δεν θέλετε, λοιπόν, να περάσετε τις χαρμόσυνες αυτές μέρες ήσυχα, οικογενειακά και… πολιτισμένα, το “Office Christmas Party”, η νέα κωμωδία με την Τζένιφερ Άνιστον, τον Τζέισον Μπέιτμαν, την Ολίβια Μαν και τον Τ. Τζ. Μίλερ, είναι σίγουρο ότι θα καλύψει ακριβώς αυτές σας τις ανάγκες. 

Η Διευθύνων Σύμβουλος μιας επιτυχημένης εταιρίας (Τζένιφερ Άνιστον) θέλει να κλείσει το παράρτημα που δουλεύει ο άσωτος αδελφός της (Τ. Τζ. Μίλερ). Εκείνος, όμως, μαζί με τον Διευθυντή του Τεχνικού Τμήματος (Τζέισον Μπέιτμαν) θα προσπαθήσουν να εντυπωσιάσουν έναν μεγάλο πελάτη, οργανώνοντας ένα επικό χριστουγεννιάτικο πάρτι, προκειμένου να σώσουν την εταιρία τους. 

Κλείσιμο
Αλήθεια, όμως, τι ακριβώς είναι το Office Christmas Party; Ασύδοτο fun και γέλιο μέχρι δακρύων στην καλύτερη κωμωδία των φετινών Χριστουγέννων; Τραγελαφικά περιστατικά hangover και συνοδοί πολυτελείας στην πιο all star cast ταινία του μήνα; Ή μήπως, είναι το απόλυτο ice breaker ανάμεσα στον εργοδότη σας κι εσάς για εκείνη την αυξησούλα που συζητούσατε πρόσφατα; Ό,τι κι αν αποφασίσετε, η ευθύνη είναι μόνο δική σας. 

Το “Office Christmas Party” βλέπεται με παρέα, ποπ κορν και τεράστια διάθεση για γέλιο. 

Κανείς δε θέλει να περάσει μόνος τις γιορτές. Κανείς δε θέλει να μείνει χωρίς δουλειά αυτά τα Χριστούγεννα. Κανείς όμως δεν θα κάνει αυτό που πρέπει. “Office Christmas Party”: Από τις 8 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon. 

Δείτε το τρέιλερ και… Ho, ho, ho-ly shit!: 









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης