«Μια γυναίκα μόνο ξέρει» τον Ιούλιο στους κινηματογράφους

«Μια γυναίκα μόνο ξέρει» τον Ιούλιο στους κινηματογράφους

Μια πολύ τρυφερή ταινία, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις διεθνώς, έρχεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο.

«Μια γυναίκα μόνο ξέρει» τον Ιούλιο στους κινηματογράφους
Η Μόνα, 26 χρονών μετανάστρια από την Νότια Αφρική δουλεύει στο μίνι μάρκετ των πεθερικών της στο Σικάγο. Είναι παντρεμένη με τον Μουράντ, έναν άνθρωπο που δεν μπορεί να επιβληθεί στην αυταρχική μητέρα του.

Η Μέριλιν, 29 χρονών δουλεύει σε μια εταιρεία επισκευής υπολογιστών. Ο γάμος της με τον Χάρβεϊ κρέμεται από μια κλωστή. Το μόνο πράγμα στη ζωή της που της δίνει χαρά είναι ο χορός της κοιλιάς, ένα πάθος που μοιράζεται με την Μόνα. Όταν βρίσκουν την πεθερά της Μόνα νεκρή στο κρεβάτι της, εκείνη αποφασίζει ότι πρέπει να εγκαταλείψει γρήγορα το σπίτι της, φοβούμενη ότι θα κατηγορηθεί για φόνο.

Η Μέριλιν με την σειρά της, χωρίς να έχει απομείνει τίποτα να χάσει, αποφασίζει ότι θέλει να φύγει μακριά, με σκοπό να λάβει μέρος σε έναν διαγωνισμό χορού. Οι δύο γυναίκες καταλήγουν να συνταξιδέψουν για τελείως διαφορετικούς λόγους. Η φιλία που θα γεννηθεί ανάμεσά τους θα ενώσει τη μοίρα τους και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

Κλείσιμο

Ένα αμερικάνικο road movie, διαφορετικό από τα άλλα με πρωταγωνίστριες δύο belly dancers, αλά Thelma and Lοuise.

Το «Μια Γυναίκα  Μόνο Ξέρει» αποτελεί τη νέα ταινία του σκηνοθέτη Rachid Bouchareb (υποψήφιου για Όσκαρ και Χρυσό Φοίνικα «Outside the Law», αλλά και του πολυσυζητημένου «London River»). Στο cast η επάνοδος της Sienna Miller, που συμπρωταγωνιστεί με την ανεπανάληπτη ανερχόμενη σταρ Golshifteh Farahani (Γκολσιφτέ Φαραχανί - «Η Πέτρα της Υπομονής», «Τι απέγινε η Έλι…», «Κοτόπουλο με Δαμάσκηνα»).




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης