Παπακωνσταντίνου, Βιτάλη και Παπαρίζου τραγουδούν Έβρο

Παπακωνσταντίνου, Βιτάλη και Παπαρίζου τραγουδούν Έβρο

Το ειδυλλιακό περιβάλλον του ποταμού Άρδα, πλημμυρίζει με μουσικές, στο πλαίσιο της εξαήμερης γιορτής «Άρδας Συνάντηση Νέων»


Παπακωνσταντίνου, Βιτάλη και Παπαρίζου τραγουδούν Έβρο
Επιστρέφει η μουσική γιορτή «Άρδας Συνάντηση Νέων» για 22ή χρονιά και το  ειδυλλιακό περιβάλλον του ποταμού, πλημμυρίζει με μουσικές.

Καλλιτέχνες όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία, αναμένεται να μας παρασύρουν σε αγαπημένα τραγούδια και μελωδίες. Χιλιάδες νέοι από όλη την Ελλάδα, αναμένεται να συγκεντρωθούν στην ακριτική περιοχή του 'Eβρου, στις Καστανιές του Δήμο Ορεστιάδας, για 22ή χρονιά, για την  καθιερωμένη πλέον 6-μερη μουσική γιορτή νέων.

Κλείσιμο
Μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει συναυλίες ρόκ και έντεχνης μουσικής, παράλληλες εκδηλώσεις, όπως αγώνες MotoCross, beach volley , δραστηριότητες, όπως κανό στο ποτάμι, βόλτες με άλογα και ποδηλατάδες, κ.α.

Φέτος διοργανώνονται για πρώτη φορά και παραποτάμιοι αγώνες 10 χιλιομέτρων χωμάτινος, και αγώνας με δυναμικό περπάτημα 3 χιλιομέτρων , το Σάββατο 30 Ιουλίου, 6:30μ.μ.  με στόχο να δημιουργηθεί ένας νέος θεσμός.

Σχετικά με τη διαμονή, υπάρχει οργανωμένο camping, αλλά και πλήθος καταλυμάτων στην Ορεστιάδα.

Ο Δήμος Ορεστιάδας και η ευρύτερη περιφέρεια, παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον επισκέπτη. Προσφέροντας περιπατητικά μονοπάτια, Ιππικό Όμιλο και άλλες δομές, αναδεικνύουν την περιοχή σε υψηλών προδιαγραφών επισκέψιμο τόπο εναλλακτικού τουρισμού.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων :

26/7: Swimsuit competition on the islet of Arda με  dj set
27/7 X- Factor live show
28/7 Koza Mostra- Βασίλης Παπακωνσταντίνου - Γιάννης Ζουγανέλης
29/7 Basska – Locomondo
 30 /7 Μαλού- Έλενα Παπαρίζου - Ησαΐας Ματιάμπα - Μύρωνας Στρατής
31/7 Ευριπίδης Νικολίδης, Γιάννης Τζουανόπουλος (Λαϊκά φεγγάρια στα παραμύθια του μπουζουκιού. Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο και στον Πασχάλη Τερζή.)
Ελένη Βιτάλη – Γλυκερία- Smyrna - Zekiye Yurekli

Πώς θα φτάσετε στον χώρο
Με αυτοκίνητο: Στο χώρο του φεστιβάλ μπορείτε να φτάσετε μέσω της Εγνατίας οδού (Ε85). Ακολουθείτε τον κόμβο Καστανεών ο οποίος βρίσκεται 17 χιλιόμετρα βόρεια της Ορεστιάδας.

Οι Καστανιές απέχουν ένα χιλιόμετρο από τον κόμβο της εθνικής οδού. Από την κεντρική πλατεία του χωριού στρίβοντας αριστερά και σε απόσταση 500 μέτρων συναντάτε τον ποταμό Άρδα και το χώρο των εκδηλώσεων. Χιλιομετρικές αποστάσεις • Χώρος εκδηλώσεων – Καστανιές: 500 μ. • Καστανιές – Ορεστιάδα: 17 χλμ • Καστανιές – Αλεξανδρούπολη: 135 χλμ. • Καστανιές – Θεσσαλονίκη: 430 χλμ • Καστανιές – Τουρκία (Τελωνείο): 500 μ. • Καστανιές – Βουλγαρία (Τελωνείο): 28 χλμ.

Με λεωφορείο: Υπεραστικά δρομολόγια του Κ.Τ.Ε.Λ. Έβρου εκτελούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Όλα τα λεωφορεία έχουν τελικό προορισμό την πόλη της Ορεστιάδας όπου εκεί υπάρχει ανταπόκριση δρομολογίων μέχρι τις Καστανιές. Η τελευταία στάση εντός του χωριού απέχει 300 μέτρα από την κεντρική πύλη. Κατά τη διάρκεια του πενθημέρου πραγματοποιούνται εντατικά δρομολόγια από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι αργά το βράδυ.

Με αεροπλάνο: Το πλησιέστερο αεροδρόμιο βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη και ονομάζεται “Δημόκριτος”. Η Olympic Airways και η Aegean Airlines πραγματοποιούν πτήσεις καθημερινώς. O επισκέπτης μετά το αεροπορικό ταξίδι μπορεί να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του Κ.Τ.Ε.Λ. με προορισμό την Ορεστιάδα.

Από 26 έως 31 Ιουλίου

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης