Οι ταινίες και σειρές που περιμένουμε το 2016 - Δείτε τα trailers

Οι ταινίες και σειρές που περιμένουμε το 2016 - Δείτε τα trailers

Καινούρια τρέιλερ που πρέπει να δείτε... τώρα για να «κάνετε 'ορεξη» για τη νέα κινηματογραφική σεζόν.

Οι ταινίες και σειρές που περιμένουμε το 2016 - Δείτε τα trailers
Τα καλύτερα έρχονται. Και αυτό ισχύει τόσο για τις κινηματογραφικές ταινίες όσο και για τις σειρές που θα προβληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα τρέιλερ είναι εξαιρετικά και σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στην ταινία «Hail, Caesar!» μπορεί κανείς να διαπιστώσει ότι μόνο οι αδελφοί Κοέν μπορούν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο, έξοχο φιλμάκι. Απολαύστε τα 11 καλύτερα, ολόφρεσκα τρέιλερ από τις νέες δολοπλοκίες του Φρανκ Άντεργουντ, τη συναρπαστική σειρά


Κλείσιμο
11.22.63




Συναρπαστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Φράνκο. Το 11.22.63 μοιάζει να είναι από τα δυνατά χαρτιά της πλατφόρμας Hulu. Πρόκειται για διασκευή από το καθηλωτικό μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ «11.22.63», με κεντρικό θέμα τη δολοφονία του Κένεντι.





 Hail, Caesar!: 



Μόνο οι αδελφοί Κοέν θα μπορούσαν να γυρίσουν ένα τέτοιο τρέιλερ. Αγγίζει (σχεδόν) την τελειότητα και ανεβάζει το θερμόμετρο της ανυπομονησίας για τους λάτρεις των αδελφών Κοέν. Η ταινία Hail. Caesar! Βγαίνει στις αίθουσες στις 5 Φεβρουαρίου.


House of Cards: 



«Ο ηγέτης που μας αξίζει», ο … πρόεδρος Φρανκ Αντεργουντ επιστρέφει φέτος-θα διεξαχθούν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ- στις 4 Μαρτίου. Αυτή είναι η τέταρτη σεζόν του «House of Cards» στην πλατφόρμα Netflix.



High Rise :



Για τους λάτρεις της μετα-αποκαλυπτικής φαντασίας. H ταινία εμπνευσμένη από το μυθιστόρημα του JG Ballard. Στους κινηματογράφους στις 18 Μαρτίου.

The Witch: 



 Μια συγκλονιστική ιστορία για μάγισσες στις αρχές του 19ου αιώνα στη Νέα Αγγλία. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης