To Santa Klaus Kingdom, έρχεται να ξετρελάνει παιδιά και γονείς

To Santa Klaus Kingdom, έρχεται να ξετρελάνει παιδιά και γονείς

Η πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία ανοίγει και φέτος τις πύλες της!
 

To Santa Klaus Kingdom, έρχεται να ξετρελάνει παιδιά και γονείς
Η μαγική πλευρά της πόλης με 40 παιχνίδια και πολλές... πολλές εκπλήξεις. Santa Claus Kingdom, το τεράστιο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο - 13.000 τετραγωνικά μέτρα – γεμάτο με 40 παιχνίδια για όλες τις ηλικίες και  ενιαίο εισιτήριο για όλα τα παιχνίδια, στο εκθεσιακό κέντρο Μ.E.C. Παιανίας, από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου.
 
Ένας απέραντος κόσμος παιχνιδιού, χαράς και δημιουργίας θα σκορπίσει σε όλους μας, για τέταρτη χρονιά, τη μαγεία των Χριστουγέννων.
 
Κλείσιμο
Χτίσαμε τα ωραιότερα κάστρα, στήσαμε τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια, σμιλέψαμε τo πιο εντυπωσιακό Παγωμένο Βασίλειο, στολίσαμε το πιο ζεστό σπίτι του Αϊ-Βασίλη, για να τον υποδεχθούμε.

Τον αληθινό Αϊ- Βασίλη, από το Ροβανιέμι της Λαπωνίας, που έρχεται για να εγκαινιάσει το Πάρκο και να μείνει κοντά μας για λίγες μόνο ημέρες.

Είναι η τρίτη χρονιά που το Santa Claus Kingdom φέρνει στην Ελλάδα τον αληθινό  Αι- Βασίλη. Φέτος, ο Αϊ - Βασίλης θα μας επισκεφθεί μαζί με το ξωτικό- βοηθό του, το Τόντουτ. Θα περιμένουν τους μικρούς τους φίλους στην πιο "ζεστή" γωνιά του Πάρκου, στο Σπίτι του Αϊ- Βασίλη για να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες και να τους ψιθυρίσουν τι δώρο περιμένουν τα Χριστούγεννα.


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης