Πάριο, Πλέσσα ή Νέγκα: Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακό;

Πάριο, Πλέσσα ή Νέγκα: Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακό;

Οι συναυλίες που έρχονται!

Πάριο, Πλέσσα ή Νέγκα: Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακό;
Γεμάτο  μουσική και τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, είναι το τριήμερο που έρχεται, από Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου. Η αρχή γίνεται με τον  Γιάννη Πάριο και τη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο στον Πειραιά, στις 11 του μήνα. Η πρώτη προγραμματισμένη συναυλία έγινε sold out και έτσι, προστέθηκε μία ακόμα εμφάνιση, μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.

Κλείσιμο

Ανεξίτηλες μελωδίες των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Τσιτσάνη, αλλά και δικά του τραγούδια, όπως τα «Ποιος θα συγκριθεί μαζί σου», « Έρχονται στιγμές», «Θα με θυμηθείς», «Κόκκινο Γαρύφαλλο», «Απορώ», θα ακουστούν στο πρόγραμμα. Από αυτό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα νησιώτικα, που τόσο μοναδικά έχει ερμηνεύσει ο Γιάννης Πάριος.





Κάτω στον Πειραιά, θα βρίσκονται και ο Μίμης Πλέσσας με τον Δάκη. Συγκεκριμένα στο Βεάκειο θέατρο. Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο γνωστός συνθέτης θα μοιραστεί για ακόμα μία φορά τη σκηνή με τον Δάκη, για μία συναυλία «βγαλμένη» από τα παλιά. Κομμάτια όπως τα "Ποια νύχτα σ'έκλεψε" , "Ένας Ουρανός μ'αστέρια ", "Ποιος το ξέρει ", "Αν σ'αρνηθώ αγάπη μου ", "Η πρώτη μας νύχτα" , "Αστέρι αστεράκι" και "Τις χάντρες", έχουν μία θέση στο ρεπερτόριο της βραδιάς.




Στην καρδιά της πόλης, στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, την Παρασκευή 11 Σεπτέμβριου, η Δήμητρα Γαλάνη θα συναντήσει στη σκηνή τη Γιώγκα Νέγκα.  
Για πρώτη φορά, οι δύο μεγάλες ερμηνεύτριες ενώνουν τη φωνή τους και τραγουδούν μαζί αθάνατα λαϊκά τραγούδια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης