Νατάσσα Μποφίλιου: Τραγουδά για καλό σκοπό στην Κύπρο

Νατάσσα Μποφίλιου: Τραγουδά για καλό σκοπό στην Κύπρο

Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου θα δώσει μία συναυλία για τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη

Νατάσσα Μποφίλιου: Τραγουδά για καλό σκοπό στην Κύπρο
Η Νατάσσα Μποφίλιου, έπειτα από μία μεγάλη  περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, θα ταξιδέψει στην Κύπρο. Την  Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η αγαπημένη τραγουδίστρια θα βρεθεί στη Λάρνακα της Κύπρου, όπου θα δώσει μία συναυλία για τη Θεραπευτική Κοινότητα Αγία Σκέπη.  Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, η ερμηνεύτρια θα δώσει μία ακόμα συναυλία για το κοινό της Κύπρου στο αμφιθέατρο Λακαταμιας, στη Λευκωσία

Από το πλευρό της, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δύο στενοί συνεργάτες της, ο  Θέμης Καραμουρατίδης που υπογράφει τις ενορχηστρώσεις και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος που έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος. Αγαπημένα τραγούδια, όπως το “Σ’ έχω βρει και σε χάνω”, το “Εν λευκώ”, το “Μέτρημα” και άλλα, ύστερα από μία σειρά πειραματικών προσεγγίσεων, επιστρέφουν στις αρχικές τους ενορχηστρώσεις, προκειμένου να συναντήσουν την απλότητα μιας νέας αφετηρίας.
Κλείσιμο

Στο πρόγραμμα έρχονται να προστεθούν σε πρώτη παρουσίαση τα τραγούδια από τις “Πρώτες Λέξεις”, τη νέα συνεργασία της Νατάσσας με τον Σωκράτη Μάλαμα, το Θέμη Καραμουρατίδη και τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου - Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισόδου: 20€
Πληροφορίες στο τηλ: 00357 99 134323, 00357 99905878
Προπώληση εισιτηρίων στο ταμείο του Θεάτρου

Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στη Θεραπευτική Κοινότητα ’Αγία Σκέπη’ .

Παίζουν οι: Θέμης Καραμουρατίδης (πιάνο),  Φοίβος Κουντουράκης (τύμπανα), Άρης Ζέρβας (τσέλο), Σωτήρης Καστάνης (Κιθάρες), Γιώργος Μπουλντής (Μπάσο) και Δημήτρης Κουζής (Μαντολίνο).

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης