Λύσσα Κακιά: Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού

Λύσσα Κακιά: Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού

Δείτε το trailer από τη νέα ταινία του δημιουργού του «Δράκουλα των Εξαρχείων»

Λύσσα Κακιά: Πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού

Ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός, επιστρέφει με τη νέα του ταινία, «Λύσσα Κακιά», μία ανάλαφρη καλοκαιρινή κωμωδία που εξετάζει με χιούμορ τις σχέσεις μεταξύ των φοιτητών μίας σχολής ηθοποίιας.


Η Λύσσα Κακιά εστιάζει στην καθημερινότητα των φοιτητών μιας σχολής υποκριτικής: στα ερωτικά τους, στα θέματα της σχολής και γενικότερα στα προβλήματα που έχουν, τα οποία και αντιμετωπίζουν πάντα με χιούμορ.

Πρόκειται για μια νεανική κωμωδία σε σενάριο της Ζωής Ζέρβα, η οποία κρατάει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί της είναι και η Στέλλα Γιαμπουρά σε μια πολύ καλή ερμηνεία.

Η Βίκυ Κουλιανού υποδύεται μια αυστηρή καθηγήτρια σε έναν απολαυστικό ρόλο, ο Γιώργος Καραμίχος έναν μπάρμαν που είναι φίλος των παιδιών που σπουδάζουν στην σχολή, ενώ ο Τάκης Χρυσικάκος είναι ο πατέρας μιας κοπέλας που έχει δικό του …τατουατζίδικο, οπότε είναι πιο κοντά στη νεολαία και λόγω επαγγέλματος.

Κλείσιμο


Η μοναδική ελληνική κωμική παραγωγή που θα ντεμπουτάρει στα θερινά σινεμά, η «Λύσσα Κακιά» επωφελείται από την παρουσία του Γιώργου Καραμίχου, στην επιστροφή του στα κινηματογραφικά δρώμενα μετά το «Dos» του 2011. Συνειδητά φτιαγμένη με γνώμονα την απενοχοποιημένη διασκέδαση, η ταινία αποτελεί το σεναριακό ντεμπούτο της νεαρής και ταλαντούχας Ζωής Ζέρβα.



Τον Νίκο Ζερβό, τον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών «Ο Δράκουλας των Εξαρχείων», «Τήλε - κανίβαλοι», «Βίτσια Γυναικών» και «Γυναίκες Δηλητήριο», τον γνωρίζουμε όλοι.

Κάποιες από τις ταινίες του έχουν στιγματίσει την cult κουλτούρα της δεκαετίας του 80', διχάζοντας κοινό και κριτικούς.


Στη νέα του ταινία, Λύσσα Κακιά, εστιάζει στον χώρο της υποκριτικής. Είναι οι ιστορίες κάποιων νέων ανθρώπων που φοιτούν σε μια σχολή ηθοποιίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης