«Μαίρη Λίντα- 60 χρόνια»: H συναυλία της στο Ηρώδειο κυκλοφορεί σε cd!

«Μαίρη Λίντα- 60 χρόνια»: H συναυλία της στο Ηρώδειο κυκλοφορεί σε cd!

H μεγάλη επετειακή συναυλία που έδωσε τον περασμένο Ιούλιο για τα 60 χρόνια καριέρας της, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε ένα διπλό cd

«Μαίρη Λίντα- 60 χρόνια»: H συναυλία της στο Ηρώδειο κυκλοφορεί σε cd!
Θεωρείται ένας από τους «μύθους» της χρυσής εποχής του λαϊκού τραγουδιού αλλά δεν ανήκει στους καλλιτέχνες εκείνους που επαναπαύονται στις δάφνες του παρελθόντος. Στην μεγάλη επετειακή συναυλία που έδωσε τον περασμένο Ιούλιο για τα 60 χρόνια καριέρας της, η Μαίρη Λίντα ενθουσίασε το κοινό με την αμείωτη ενέργεια της, το μπρίο της και την φωνή που έχει μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Στην μουσική παράσταση που έφερε τη σκηνοθετική υπογραφή του Θωμά Μοσχόπουλου, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού ερμήνευσε τις  «χρυσές» επιτυχίες του Μανώλη Χιώτη, αλλά  και άλλων σπουδαίων Ελλήνων συνθετών. Δυνατή στιγμή της βραδιάς το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη καθώς και η σκηνική συνύπαρξη της Λίντα με τους Imam Baildi. Η συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σε ένα διπλό cd,  με τίτλο “Mαίρη Λίντα-60 χρόνια» που θα κυκλοφορήσει από την Minos Emi.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης