Χοακίν Φίνιξ: Θα παίξει τον «κακό» στην ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν»;

Χοακίν Φίνιξ: Θα παίξει τον «κακό» στην ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν»;

Δημοσιέυματα θέλουν τον 39χρονο ηθοποιό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς της Warner Bros, προκειμένου να συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη ταινία του Ζακ Σνάιντερ.

Χοακίν Φίνιξ: Θα παίξει τον «κακό» στην ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν»;
Στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel πιθανόν να βρεθεί ο Χοακίν Φίνιξ -σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian- που θέλει τον δύο φορές υποψήφιο για Όσκαρ ηθοποιό να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους παραγωγούς της Warner Bros, προκειμένου να συμμετάσχει στην πολυαναμενόμενη ταινία «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν» του Ζακ Σνάιντερ.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιου ενώ ο ρόλος που λέγεται ότι προορίζεται για τον Φίνιξ είναι εκείνος του «κακού» δισεκατομμυριούχου Λεξ Λούθορ. Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι ο 39χρονος ηθοποιός και φαβορί για το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Her», θα δεχτεί τελικά να παίξει σε μία mainstream ταινία. Σύμφωνα με την Guardian, ο ηθοποιός αυτή την εποχή σκέφτεται να συμμετέχει στην επόμενη ταινία του σκηνοθέτη Γκας Βαν Σαντ  «Sea of Trees», ένα φιλμ το οποίο βρίσκεται πιο κοντά στις επιλογές του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης