Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ: Εμφανίστηκαν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί

Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ: Εμφανίστηκαν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί

Λαμπερά χαμόγελα και αγκαλιές αντάλλαξαν οι δύο χολιγουντιανοί σταρ κατά την άφιξη τους στο
Palazzo del Cinema, απολαμβάνοντας το παιχνίδι της δημοσιότητας.

Νεκροί στρατιώτες στην Ταϊλάνδη
Τζορτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ: Εμφανίστηκαν αγκαλιά στο κόκκινο χαλί
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η Σάντρα Μπούλοκ βρέθηκαν χτες το βράδυ στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας ταινίας  «Gravity» του Αλφόνσο Κουαρόν με την οποία και άνοιξε επίσημα το 70ο Φεστιβάλ Βενετίας.

'Οπως ήταν φυσικό, η  παρουσία τους στο κόκκινο χαλί ξεσήκωσε τους θαυμαστές τους που περίμεναν υπομονετικά να δουν από κοντά τους δύο σταρ και να τους πάρουν ένα αυτόγραφο.

Κλείσιμο


Η Σάντρα Μπούλοκ έλαμψε μέσα σε μία κόκκινη-ασορτί με το χαλί-  τουαλέτα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ παρέδωσε μαθήματα κομψότητας, φορώντας ένα μαύρο σμόκιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο χολιγουντιανοί σταρ, είχαν φτάσει στην Βενετία μία ημέρα νωρίτερα ώστε να είναι -όσο το δυνατόν- πιο ξεκούραστοι και λαμπεροί στην μεγάλη πρεμιέρα της νέας τους ταινίας. Στη συνέντευξη τύπου, ο Κλούνεϊ και η Μπούλοκ  μίλησαν για τα απαιτητικά γυρίσματα και την εμπειρία του να παίζεις μέσα σε έναν γιγαντιαίο κύβο, φορώντας διαστημικές στολές



«Ήταν το πιο τρελό και παράξενο γύρισμα που έχω κάνει» δήλωσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός που αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της για τον ρόλο γυμναζόταν σε καθημερινή βάση και άκουγε όπερα. Για τον Τζορτζ Κλούνεϊ πάλι, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να μάθει να κινείται αργά -μιμούμενος την κίνηση των σωμάτων σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας.

Στην διαστημική περιπέτεια του Μεξικανού σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν υποδύονται δύο αστροναύτες που μένουν μετέωροι στο διάστημα όταν ο διαστημικός σταθμός τους καταστρέφεται. Η Δρ Ράιαν Στόουν (Μπούλοκ) ερμηνεύει μια μηχανικό στην πρώτη της διαστημική αποστολή, και ο Κλούνεϊ έναν βετεράνο αστροναύτη που πραγματοποιεί την τελευταία του πτήση. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης