H Τζένη Θεωνά τους βάζει σε πειρασμό!

H Τζένη Θεωνά τους βάζει σε πειρασμό!

Με ζωντάνια, σκέρτσο και νάζι, η Τζένη Θεωνά γίνεται ο «Πειρασμός» του Γρηγορίου Ξενόπουλου και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ένκε Φεζολλάρι, αναστατώνει -στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου- τον ανδρικό πληθυσμό!

H Τζένη Θεωνά τους βάζει σε πειρασμό!
Πέτρα του σκανδάλου γίνεται η νεαρή πρωταγωνίστρια στο all time classic έργο του Γρηγορίου Ξενόπουλου «Ο Πειρασμός», που ανεβαίνει στο Φουαγιέ του Βασιλικού Θεάτρου από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Στον ρόλο της Καλλιόπης, της νεαρής καμαριέρας που μπαίνει στα σπίτια και τις ζωές της μεγαλοαστικής οικογένειας Γεωργιάδη, η Τζένη Θεωνά καταφέρνει να σαγηνεύσει με την ερμηνεία της όχι μόνο τα αρσενικά της οικογένειας αλλά και το κοινό.

Κλείσιμο
Ο Γρηγόρης Ξενόπουλος, εξαιρετικός ψυχογράφος, δίχως να ηθικολογεί, ανατέμνει όλες τις πλευρές των πολλαπλών ερωτικών τριγώνων του: αυτή της πέτρας του σκανδάλου, αυτή του άντρα που υποκύπτει μοιραία και αυτή - γυναίκας ή άντρα- που υποφέρει από την προδοσία που γεννά η απιστία.

Οι ήρωες της παράστασης  γίνονται θύτες και θύματα, αλλάζουν ρόλους, ευτυχούν, δυστυχούν, κλαίνε, γελάνε, αγαπούν, μισούν, συγχωρούν, προδίδουν και προδίδονται, διεκδικούν ή παραιτούνται, υποτάσσονται στη μοίρα τους ή την προκαλούν, μα κανείς δε λέει όχι στο υπέροχο παιχνίδι του έρωτα.

Παίζουν αλφαβητικά:
Μαίρη Ανδρέου, Ιφιγένεια Δεληγιαννίδη, Θανάσης Δισλής, Γιάννης Καραμφίλης, Ανδρέας Κοντόπουλος, Γιώργος Παπαγεωργίου, Αστέρης Πελτέκης ,  Σπύρος Σαραφιανός,  Εύη Σαρμή και Πολυξένη Σπυροπούλου .

Σκηνοθεσία - μουσική επιμέλεια: Ένκε Φεζολλάρι,
Σκηνικά – κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη.

18 έως 30/8, Φουαγιέ Βασιλικού Θεάτρου, ΄Ωρα: 21.00, Τιμή: από 10 ευρώ. Προπώληση: www.viva.gr.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης