Το τσιμέντο στα καλύτερα του

Το τσιμέντο στα καλύτερα του

H Εύη Σουγκάρα και η Κατερίνα Γρηγοροπούλου έφτιαξαν την ομάδα A Future Perfect και ένωσαν την αγάπη τους για δημιουργία με το... τσιμέντο

Το τσιμέντο στα καλύτερα του
Είσαι και εσύ ένας από τους λάτρεις των χαρτών; Αγαπάς να μαζεύεις οδηγούς πόλεων που έχεις επισκεφτεί; H ομάδα του A Future Perfect δημιούργησε την πρώτη της σειρά ειδικά για σένα. Με κατόψεις πόλεων από όλο τον κόσμο, η Εύη Σουγκάρα και η Κατερίνα Γρηγοροπούλου έφτιαξαν πρωτότυπα τσιμεντένια πλακάκια.

Κλείσιμο


Οι δύο φίλες και συμφοιτήτριες στην αρχιτεκτονική του Βόλου αποφάσισαν να ενώσουν την αγάπη τους για το ντιζάιν με τις σπουδές στους. Έτσι γεννήθηκε το A Future Perfect, μετά το κάλεσμα της έκθεσης “it’s all so souvenir to me” για νέους σχεδιαστές. Τα κορίτσια ήθελαν να δημιουργήσουν ένα αναμνηστικό για την Αθήνα, κάτι που θα έπαιρνε μαζί του ο ταξιδιώτης και θα τη θυμόταν για πάντα. Όχι απλώς ένα αντικείμενο, αλλά κάτι χρηστικό και ταυτόχρονα όμορφο: ο χάρτης της σε τσιμεντένιο πλακάκι!


Η Εύη Σουγκάρα επί τω έργω

Εκτός από την Αθήνα, στο παιχνίδι μπήκαν και πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου οι χάρτες των οποίων θα λειτουργούσαν ως σουβενίρ. “The concrete cities” είναι ο τίτλος αυτής της σειράς που έχει ήδη βραβευτεί στο εξωτερικό και έχει δώσει στην ομάδα ώθηση για καινούργια σχέδια. Εκτός από σουβέρ οι χάρτες έγιναν και μπλούζες με διάτρητους χάρτες όπως και διάφορα άλλα αντικείμενα. Η Εύη και η Κατερίνα μέσα από την ομάδα εξυπηρετούν κυρίως την ανάγκη τους για παιχνίδι και έκφραση μέσω των υλικών και των διαφορετικών μορφών. Και αυτό είναι μια διαδικασία που σίγουρα δεν τελειώνει εδώ. Οι χάρτες ήταν η αρχή αλλά τα σουβέρ από τσιμέντο έγιναν ήδη νέο τρεντ στη Στοά Εμπόρων, όπου δραστηροποιούνταν για μεγάλο διάστημα η ομάδα, αλλά και σε design shop σε όλη την Αττίκη. Αναζητήστε τα και δεν θα χάσετε ποτέ ξανά το δρόμο για το... μέλλον!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης