Μία McLaren με τα χρώματα της Kenwood!

Μία McLaren με τα χρώματα της Kenwood!

Σχεδόν αθόρυβα, η βρετανική φίρμα παρουσίασε στην έκθεση ηλεκτρονικών στο Λας Βέγκας την πρωτότυπη 675LT JVCKENWOOD, η οποία βασίζεται στην 675LT Coupe.

Μία McLaren με τα χρώματα της Kenwood!
Ουσιαστικά, πρόκειται για μία ειδική έκδοση στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης επετείου της συνεργασίας της McLaren με την ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών JVCKENWOOD, στο πρωτάθλημα της Formula 1.

Όπως είναι λογικό έχει δοθεί έμφαση σε τεχνολογικές λεπτομέρειες, όπως είναι η αντικατάσταση των κλασικών εξωτερικών καθρεπτών από ειδικής σχεδίασης κάμερες «…που βελτιώνουν την αεροδυναμική απόδοση και είναι και ελαφρύτερες», όπως αναφέρει η McLaren.

Κλείσιμο
Οι εικόνες από τις κάμερες αναπαράγονται στο μόνιτορ Digital Rear View προσφέροντας καλύτερη θέα προς τα πίσω χάρη στον πανοραμικό συνδυασμό των πλάνων. Το πακέτο της ειδικής έκδοσης τονίζει η βαφή Onyx Black, οι ασημένιες λεπτομέρειες, οι μαύρες ζάντες με τις πορτοκαλί δαγκάνες, οι ειδικές Carbon Black Nappa επενδύσεις στο ταμπλό, τα αγωνιστικά καθίσματα και φυσικά το χαρακτηριστικό βολάν από μία P1 GTR!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης