H Skoda κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι, με τη Fabia S2000 να χαρίζει τίτλους στους οδηγούς της.
Φέτος η τσέχικη μάρκα συμμετέχει με τη Fabia R5 να παίρνει τη σκυτάλη. Αν και η Skoda δεν προγραμματίζει έκδοση RS για τη νέα γενιά της Fabia, στην έκθεση της Φρανκφούρτης θα παρουσιάσει μία σπορ παραλλαγή που βασίζεται στο station wagon αμάξωμα του σουπερμίνι.
Η Fabia R5 Combi είναι βαμμένη στα χρώματα του… πολέμου, έχει «φουσκώσει» και φέρει μεγάλη πίσω αεροτομή. Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο αγωνιστικός 1.6 turbo, ο οποίος αποδίδει 279 PS. Οι τροχοί των 18 ιντσών πατούν σε ελαστικά Pilot Sport της Michelin.
Στο δελτίο Τύπου της Skoda η Fabia R5 Combi χαρακτηρίζεται ως “show car”, κάτι που σημαίνει ότι δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της έκθεσης και δεν θα οδηγήσει σε κάποιο μοντέλο παραγωγής.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.