Force India: Ακόμη ψάχνουν τι συνέβη στον Πέρεζ...

Force India: Ακόμη ψάχνουν τι συνέβη στον Πέρεζ...

Η Ινδική ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τη συμμετοχή της στη συνέχεια του Ουγγρικού GP.

Force India: Ακόμη ψάχνουν τι συνέβη στον Πέρεζ...
Λογικά αναμένεται σήμερα να αποσαφηνιστεί αν τα δυο μονοθέσια των Πέρεζ και Χούλκενμπεργκ θα συμμετέχουν σε δοκιμές και αγώνα όπως είναι και το πιο πιθανό.
Χτες στις ελεύθερες δοκιμές ο Πέρεζ έχασε τον έλεγχο του μονοθεσίου στην έξοδο της στροφής 11. Χτύπησε στα προστατευτικά και η σπασμένη ρόδα που συγκρατούνταν από το συρματόσχοινο λειτούργησε ως μοχλός ανατροπής για την περιστροφή του μονοθεσίου που κατέληξε ανάποδα στην πίστα.

Κλείσιμο


Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Πέρεζ έχασε τον έλεγχο γιατί είχε σπάσει η πίσω ανάρτηση.
Για ποιο λόγο όμως συνέβη αυτό δεν έχει διευκρινιστεί. Μιλώντας σχετικά ο Μεξικάνος οδηγός ανέφερε: "Γλίστρησε λίγο το πίσω μέρος δυο στροφές πριν στην 9, υπέθεσα ότι ήταν λόγω της ζέστης στο οδόστρωμα, δε φαίνεται κάτι στα φορτία της ανάρτησης από την τηλεμετρία. Στο βίντεο φαίνεται πως υπάρχει μια περίεργη κίνηση στο πάνω μέρος της ανάρτησης. Δεν ξέρουμε τι το προκάλεσε αυτό, ακόμη ψάχνουμε. Πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι, αν αποφασίσουν ότι είναι ασφαλές εμείς είμαστε έτοιμοι".

Ο Πέρεζ αναφερόμενος στην περιστροφή του μονοθεσίου στον αέρα και στην ανατροπή του από τη ρόδα η οποία είχε σπάσει αλλά συγκρατούνταν από το συρματόσχοινο ζήτησε από τη FIA να μάθει απ' αυτό το συμβάν ώστε να αποκλειστεί η επανάληψή του στο μέλλον.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης