Ετοιμάζει μικρό και μεσαίο SUV η Skoda

Ετοιμάζει μικρό και μεσαίο SUV η Skoda

Το C+S έχει όλες τις πληροφορίες όχι για ένα, αλλά για δύο SUV που θα λανσάρει η θυγατρική του Ομίλου Volkswagen μέσα στα επόμενα χρόνια.

Ετοιμάζει μικρό και μεσαίο SUV η Skoda
Μετά την ανανέωση της γκάμας των mainstream μοντέλων της (Fabia, Rapid, Octavia κ.α.), στο Μλάντα Μπόλεσλαβ έχουν στρέψει όλη την προσοχή και τους πόρους τους στα οχήματα ελεύθερου χρόνου, τα γνωστά μας SUV. Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι η πιο ταχέως αναπτυσσόμενη παγκοσμίως και στη Skoda δεν θα μπορούσαν να παραμείνουν αδρανείς.

Το C+S έχει όλες τις πληροφορίες όχι για ένα, αλλά για δύο SUV που θα λανσάρει η θυγατρική του Ομίλου Volkswagen μέσα στα επόμενα χρόνια. Το πρώτο από αυτά τα μοντέλα θα είναι ένα μεσαίο SUV, μήκους κοντά στα 4,5 m., το οποίο θα τοποθετηθεί πάνω από το Yeti, θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB και θα κυκλοφορήσει τόσο ως προσθιοκίνητο όσο και με σύστημα AWD. Προαιρετικά θα διατίθεται και με τρίτη σειρά καθισμάτων, ενώ οι κινητήρες του θα έχουν κυβισμό από 1.400 έως 2.000 cc.

Κλείσιμο
«Θα είναι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στα τέλη του 2016 για τους φίλους της Skoda», δήλωσε στο C+S ο Μπερντ Άμπελ, υπεύθυνος επικοινωνίας της μάρκας με αντικείμενο την προϊοντική γκάμα. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία του ανανεωμένου Yeti. Σε 2-3 χρόνια θα παρουσιαστεί και η νέα γενιά του μοντέλου», προσέθεσε ο κ. Άμπελ.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης