Red Bull: Δημοπρασία για καλό σκοπό!

Red Bull: Δημοπρασία για καλό σκοπό!

Οι Φέτελ και Γουέμπερ προσέφεραν ένα από τα κράνη που χρησιμοποίησαν το 2013, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα για τραυματισμούς νωτιαίου μυελού, Wings For Life.

Red Bull: Δημοπρασία για καλό σκοπό!
 Τα κράνη θα δημοπρατηθούν στις 9 Δεκεμβρίου, στη δημοπρασία «Bonhams».Ο Φέτελ επέλεξε το κράνος που φορούσε στο Γερμανικό Grand Prix του 2013, που έλαβε χώρα στη πίστα του Nurburgring. Εκεί πανηγύρισε τη πρώτη εντός έδρας νίκη του στη F1!
Ο Γουέμπερ επέλεξε δύο κράνη, αμφότερα έχουν χρησιμοποιηθεί τη φετινή σεζόν: το ένα στο Ιταλικό Grand Prix όπου τερμάτισε τρίτος και ανέβηκε στο βάθρο και το άλλο στο Βελγικό Grand Prix όπου κατετάγη πέμπτος. Παράλληλα, ο Αυστραλός δώρισε και μία υπογεγραμμένη αγωνιστική στολή.

Κλείσιμο
Όλα αυτά θα πλειοδοτηθούν στη δημοπρασία που παραδοσιακά
διοργανώνει στο τέλος κάθε έτους ο οίκος Bonhams και αφορά αντικείμενα από τον κόσμο των αγώνων και της αυτοκίνησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τη προσφορά τους online, τηλεφωνικά ή φυσικά… αυτοπροσώπως στο χώρο της δημοπρασίας.Όλα τα χρήματα από τη πώληση των προαναφερθέντων αντικειμένων, θα διατεθούν στο ίδρυμα Wings For Life, με στόχο την εύρεση θεραπείας για τους τραυματισμούς νωτιαίου μυελού.



Ο Φέτελ μιλώντας σχετικά είπε:
«Είναι ένα από τα αγαπημένα μου σχέδια και δεν χρειάζεται να αναφέρω πως ο συγκεκριμένος αγώνας ήταν ξεχωριστός για εμένα – η πρώτη νίκη στη πατρίδα μου. Είναι ευχαρίστησή μου να δωρίσω αυτό το υπογεγραμμένο και χρησιμοποιημένο κράνος για τη δημοπρασία. Ελπίζω να συγκεντρώσει αρκετά χρήματα για τις έρευνες του Wings For Life».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.wingsforlife.com αν θέλετε να διεκδικήσετε κάποιο από τα παραπάνω αντικείμενα, επισκεφτείτε το www.bonhams.com.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης