Εύνοια επαγγελματική και τύχη φέρνει ο Οκτώβριος
Έλενα Μένεγου

Έλενα Μένεγου

Εύνοια επαγγελματική και τύχη φέρνει ο Οκτώβριος

Ο καλύτερος ίσως μήνας της φετινής χρονιάς, ο Οκτώβριος έρχεται να φέρει αίσθημα αναγέννησης, κυρίως επαγγελματικής, με την ευνοϊκή πολυαστρία στην Παρθένο να ανοίγει επαγγελματικές πόρτες σε πολλούς ανθρώπους.

Θα χρειαστεί ωστόσο λίγη υπομονή για να φανούν τα δώρα του Δία, αλλά μετά τις 9/10 που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία ο Ερμής, οι καταστάσεις θα προχωρήσουν με επιτυχία και θα ευνοούνται πλέον ξεκινήματα και πρωτοβουλίες.

Το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 6/10 προκαλεί ένα βύθισμα ψυχολογικό και φέρνει καθάρσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή σε εμμονές εκείνες τις μέρες. Χειριστικές συμπεριφορές.

Κλείσιμο
Μια όψη που βάζει παγίδες στο δρόμο μας, η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα εξαπατά και παραπλανά, ενώ κορυφώνεται στις 7/10. Προσοχή από ποιον και τι παρασυρόμαστε. Αυξημένη τάση δηλητηριάσεων και διαρροών τοξικών ουσιών.

“Στενεύει” τα οικονομικά το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου τις μέρες κοντά στην 11/10, ενώ δοκιμάζει και δεσμούς. Προσοχή σε απορριπτικές συμπεριφορές και στην αγνωμοσύνη. Αίσθημα μοναξιάς.

Ωστόσο στις 11/10 κορυφώνεται το εξαιρετικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής, η οποία ήδη απ' τον Σεπτέμβριο αλλά και για όλο τον Οκτώβριο θα φέρνει επαγγελματικές επιτυχίες και ανοίγματα, μια επιρροή που έρχεται πραγματικά να δώσει ανάσα ζωής σε επιχειρήσεις κι επαγγελματίες. Ευνοεί δε τα νέα εγχειρήματα.

Νευρικό κάνει το κλίμα η αντίθεση Ήλιου-Ουρανού που κορυφώνεται στις 12/10, μια όψη που εκείνες τις μέρες φέρνει απρόοπτα, σοκ, ανατροπές, ξαφνικές αλλαγές, όμως προκαλεί αφύπνιση και φέρνει συνειδητοποιήσεις. Σίγουρα μας κρατά σε εγρήγορση.

Στο σύνολό του ο Οκτώβριος θα είναι ευεργετικός όχι μόνο για θέματα επαγγελματικά και εργασιακών δικαιωμάτων, αλλά και για την υγεία, γι' αυτό είναι ένα διάστημα ιδανικό για μια νέα θεραπεία ή δίαιτα, διατροφή και άσκηση. Πολλοί τώρα κατευθύνονται σωστά σε σχέση με την υγεία τους,  βρίσκουν θεραπεία κι αναγεννώνται.

elenastra@hotmail.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ