Αφήστε το τυρί να πήξει!!!!!
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Αφήστε το τυρί να πήξει!!!!!

Προσπαθεί να ανακατέψει την τράπουλα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κλαύδιος Ρανιέρι εν όψει του αγώνα για την προκριματική φάση του Euro 2016,  με τα Νησιά Φερόε και του φιλικού με  τη Σερβία.

Μετά τον Γιώργο Σαμαρά  που παρουσιάζεται ντεφορμέ με τη φανέλα της γαλανόλευκης, δεν κλήθηκε και ο Κώστας Μήτρογλου ο οποίος δεν έχει βρει ακόμη το καλό του πρόσωπο αν και παίζει βασικός στους πρωταθλητές Ελλάδας. Αντιθέτως, κλήθηκε ο Φάνης Γκέκας ο οποίος  στο τουρκικό πρωτάθλημα βγάζει μάτια με την απόδοσή του.

Ο Ιταλός δείχνει ότι θέλει αν ξεφύγει από την έως τώρα «Ρεχαγκέλια» λογική του «κλειστού» club  την οποία ακολούθησε και ο Σάντος.  Μία λογική η οποία βγήκε  σε καλό, αναμφισβήτητα,   αφού η πορεία της Γαλανόλευκης τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ονειρική.  Όμως  η κάθε στάνη βγάζει το δικό της τυρί. Μετά την γερμανική και την πορτογαλική ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε και την ιταλική. Αλλά θέλει χρόνο για να πήξει το τυρί!

Κλείσιμο
Ας αφήσουν τον προπονητή να κάνει τη δουλειά του, να προχωρήσει στην ανανέωση της ομάδας, όπως εκείνος θέλει  και αν αποτύχει τότε κάνουμε ταμείο. Με το να έχει τους πάντες πάνω από το κεφάλι του και να του ασκείται κάποιες φορές κακόπιστη κριτική δεν θα βγάζει  πουθενά.

Δεν γίνεται κάθε αγώνας να θεωρείται «ζωής και θανάτου» και να περιμένουν την ομάδα στη γωνία για να την ξεσκίσουν. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΥΓ: Έμαθα από πρώτο χέρι ότι το μεσαίο κολυμβητήριο στο ΟΑΚΑ παραμένει κλειστό-λουκέτο,  γιατί δεν έχουν πετρέλαιο να ζεστάνουν το νερό. Και οι διεθνείς κολυμβητές τρέχουν το πρωϊ στην πισίνα  που υπάρχει στα Βοτσαλάκια, στον Πειραιά και μετά πάνε ]από δω και από κει…

ΥΓ 2: Επίσης, μαθαίνω ότι δεν έχει διοίκηση ούτε το ΟΑΚΑ ούτε ο Άγιος Κοσμάς αφού έληξε η θητεία των προηγούμενων. Και παίζεται  πολιτικό μπιλιάρδο στην πλάτη των αθλητών. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια. Και περιμένουμε να σωθεί ο τόπος.

ΥΓ 3: Συγχαρητήρια στους αρμόδιους….«κοβωκορδελίστες.»! Μπράβο πάντα τέτοια. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ