Ρομπέρτο εσύ σούπερ σταρ
tsamopoulos_minas

Μηνάς Τσαμόπουλος

Ρομπέρτο εσύ σούπερ σταρ

Λαμπάδα ίσαμε το μπόι του Ρομπέρτο πρέπει να ανάψουν στον Ολυμπιακό αφού ο Ισπανός τερματοφύλακας έπαιξε μόνος του την Μπενφίκα  στη μεγάλη νίκη των ερυθρολεύκων επί των Πορτογάλων που τους δίνει σημαντικότατο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Ο Ρομπέρτο έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του και για αυτό τον λόγο ακόμη και ο Μίτσελ με το σφύριγμα της λήξης πήγε στην περιοχή του τερματοφύλακά του και τον αγκάλιασε.

Οι Πειραιώτες μία φάση είχαν στην ουσία και την έκαναν γκολ  με τον Μανωλά και μπορεί να αναφωνήσει  κάποιος… επιτέλους. Μία ομάδα για να προχωρήσει χρειάζεται και την τύχη με το  μέρος της.  Μια ζωή ο Ολυμπιακός έχανε δικά του παιχνίδια στην Ευρώπη μέσα από τα χέρια του, έχανε προκρίσεις μέσα από τα χέρια του. Πριν από 15 ημέρες έχασε στο Ντα Λουζ τη νίκη στο τέλος από στημένη φάση, από κόρνερ. Ε, απόψε πήρε τη νίκη μετά από κεφαλιά που ακολούθησε εκτέλεση κόρνερ από τον Χολέμπας.

Κλείσιμο
Το αποτέλεσμα μετράει γιατί αν μπούμε στην ουσία του παιχνιδιού οι ερυθρόλευκοι ήταν νευρικοί, αγχώδεις,  δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έγινε το παιχνίδι ροντέο με τους Πορτογάλους να πιέζουν και τους ερυθρόλευκους να διώχνουν όπως –όπως για να κερδίσουν χρόνο. Τα λεπτά έμοιαζαν με αιώνες όμως στο τέλος ΑΝΤΕΞΑΝ και πήραν το τρίποντο.  Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που τα παιδιά γίνονται άνδρες.

The winner takes it all… 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ