Μία χολιγουντιανή παράσταση που εξέπληξε τους πάντες και ένα πάρτι με πρωταγωνιστή τον Φιλέα Φογκ και τους ταξιδιώτες του Versus!

Μία χολιγουντιανή παράσταση που εξέπληξε τους πάντες και ένα πάρτι με πρωταγωνιστή τον Φιλέα Φογκ και τους ταξιδιώτες του Versus!

Το Σάββατο 06 Ιουνίου 2015, ο καταξιωμένος ταξιδιωτικός οργανισμός Versus Travel διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας μία μοναδική εκδήλωση για τον εορτασμό των 20 χρόνων λειτουργίας του.

Μία χολιγουντιανή παράσταση που εξέπληξε τους πάντες  και ένα πάρτι με πρωταγωνιστή τον Φιλέα Φογκ και τους ταξιδιώτες του Versus!
Σε έναν μοντέρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι πολυάριθμοι φίλοι-ταξιδιώτες του VersusTravel έζησαν μια μοναδική, πολυδιάστατη εκδήλωση, ίσως τη μεγαλύτερη όλων των εποχών στο χώρο του τουρισμού και όχι μόνο.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα μεστό δίωρο πρόγραμμα με άρτια καλλιτεχνική επιμέλεια που συνδύαζε εικόνες και φωτογραφίες από ταξίδια, προβολή βίντεο, θεατρικά και μουσικοχορευτικά δρώμενα καθώς και γλαφυρές παρουσιάσεις καταξιωμένων δημοσιογράφων όπως της κας Κατερίνας Αντωνοπούλου, του κου Νικόλαου Βαφειάδη και της κας Μάγιας Τσόκλη.

Κλείσιμο
Οι θεατές ένιωσαν σαν ένας νέος Φιλέας Φογκ κι όπως χαρακτηριστικά είπαν πολλοί από αυτούς, «έβαλαν το στοίχημα να κατακτήσουν τον κόσμο, μέσα από τα ταξίδια του VersusTravel».

Ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Ευάγγελος Κατσιμίχας τόνισε στην ομιλία του, ότι το VersusTravel είναι ένας τουριστικός οργανισμός που ανέτρεψε τα δεδομένα στον Ελληνικό τουριστικό χώρο, με πρωτοποριακές παροχές, άγνωστες στην ελληνική αγορά, καλύπτοντας όλο το φάσμα των τουριστικών υπηρεσιών από το απλό αιγαιοπελαγίτικο νησί μέχρι την κρουαζιέρα στην Ανταρκτική.



Εμπνευστής της μεγάλης ιδέας του VersusTravel, ο κος Κατσιμίχας τόνισε πως κάθε πράξη, κάθε ευσυνείδητη προσέγγιση της εταιρείας, διέπεται από «ανθρωποκεντρική ευαισθησία» για τον ταξιδιώτη και αντανακλά τη φιλοσοφία του VersusTravel: φροντίδα και ουσιαστικό ενδιαφέρον πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το ταξίδι. 

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας ταξιδιωτικός οργανισμός αντιμετωπίζει τον Έλληνα ταξιδιώτη με την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που του αξίζει, ισάξια με όλους τους άλλους παγκόσμιους ταξιδιώτες.

Ο κος Κατσιμίχας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ενάντια στην κοντόφθαλμη άποψη που υποστηρίζει ότι οι Έλληνες ταξιδιώτες δεν καλύπτουν πληθυσμιακά ένα μεγάλο ταξιδιωτικό εύρος, όπως π.χ οι Γερμανοί ή οι Γάλλοι, το VersusTravelεπενδύει σε ιδιαίτερες παροχές, όπως οι πλούσιοι ταξιδιωτικοί οδηγοί, τα πληρέστατα, εμπεριστατωμένα προγράμματα καθώς και οι πολυτελείς και λεπτομερείς εκδόσεις των ταξιδιώνμας.

Η Ελλάδα ανέκαθεν είχε μεγάλο ειδικό βάρος στο πολυσήμαντο όρο «ταξίδι» και οφείλουμε να επενδύουμε σε βάθος χρόνου στον έλληνα ταξιδιώτη, με υπευθυνότητα, αγάπη και προστασία, προσφέροντας του πάντα τα καλύτερα ταξιδιωτικά προϊόντα και όχι προχειροφτιαγμένες και κατώτερης ποιότητας ταξιδιωτικές λύσεις. Κύριο και πρωταρχικό μέλημά μας είναι φυσικά, η υλοποίηση καθώς και η ποιότητα του ταξιδιού, ώστε ο ταξιδιώτης να το βιώσει ως ουσιαστική,  πραγματική εμπειρία, εμπειρία ζωής».

Σε μια σύντομη αναδρομή της πορείας της εταιρείας, ο κος Κατσιμίχας αναφέρθηκε στις προγενέστερες σημαντικές εκδηλώσεις στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, στις πολλαπλές κι επαναλαμβανόμενες βραβεύσεις του ομίλου από αεροπορικές εταιρείες και διεθνείς ταξιδιωτικούς φορείς αλλά και στο VersusClub, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική λέσχη στην Ελλάδα, αγαπημένος χώρος συνάντησης των ταξιδιωτών, διαδραστική εστία ανταλλαγής απόψεων και ταξιδιωτικών προτάσεων καθώς και πολιτιστικών εκδηλώσεων.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πρέσβεις και διπλωματικές υπηρεσίες από τις μεγαλύτερες πρεσβείες στην Ελλάδα, όλες σχεδόν οι αεροπορικές εταιρείες, μεγάλες εταιρείες του Ελληνικού χώρου για τις οποίες το VersusTravel σχεδιάζει ταξίδια, συνεργάτες από τουριστικά γραφεία, επώνυμοι δημοσιογράφοι και αρθρογράφοι, ηθοποιοί και καλλιτέχνες καθώς και πλήθος κόσμου πελατών και φίλων του Versus. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κληρώθηκαν στους προσκεκλημένους αεροπορικά εισιτήρια και διαμονές ξενοδοχείων, χορηγίες των αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται με το  Versustravel  και των ξενοδοχείων ανά την Ελλάδα.

Ο χώρος ήταν κατάμεστος και όπως χαρακτηριστικά εξέφρασαν οι παράγοντες του VersusTravel  η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ξεπέρασε κάθε προσδοκία τους, απόδειξη ότι το VersusTravel έχει ένα πολύ ισχυρό FanClub, φανατικούς οπαδούς και ότι είναι υπόθεση πολλών ατόμων.

Κλείνοντας την ομιλία του ο κος Κατσιμίχας, ευχαρίστησε από καρδιάς τους ταξιδιώτες για την συνεχή αφοσίωση και υποστήριξη τους και τους υποσχέθηκε ότι «θα συνεχίσει να τους προσφέρει τις καλύτερες ταξιδιωτικές υπηρεσίες με φροντίδα και αγάπη».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης