CNN για Βαρουφάκη: Το στιλ του άντρα που κρατάει στα χέρια του την τύχη της Ελλάδας

CNN για Βαρουφάκη: Το στιλ του άντρα που κρατάει στα χέρια του την τύχη της Ελλάδας

«Ποιος είναι τελικά ο Γιάννης Βαρουφάκης; Ενας άντρας για τους ανθρώπους; Ενας άντρας σε αποστολή ή ένας άντρας για τον προϋπολογισμό; Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι ένας άνθρωπος με πολλούς τίτλους, ένας άνθρωπος που κρατάει στα χέρια του την τύχη της Ελλάδας»

CNN για Βαρουφάκη: Το στιλ του άντρα που κρατάει στα χέρια του την τύχη της Ελλάδας
Ενα βίντεο-αφιέρωμα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη παρουσίασε το αμερικανικό δίκτυο CNN, στο οποίο ο δημοσιογράφος αναρωτιέται για το ποιος είναι τελικά ο νέος υπουργός, κάνοντας φυσικά και τα γνωστά σχόλια για το όχι και τόσο πρέπον, όπως λέει, ντύσιμό του.

Ο δημοσιογράφος ξεκινάει, λέγοντας ότι ο Βαρουφάκης δεν θέλει να αλλάξει μόνο την ευρωπαϊκή πολιτική, αλλά και το fashion status των πολιτικών. Το εντυπωσιακό, μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο βίντεο, είναι το ανεπίσημο ντύσιμο του υπουργού, το οποίο ταιριάζει περισσότερο σε... μηχανόβιο παρά σε έναν υπουργό Οικονομικών -κάτι στο οποίο συμφωνούν και πολλοί fashion experts.

Κλείσιμο
Και παραθέτει τι έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος και γευσιγνώστης Will Martin: "Ο Βαρουφάκης εμφανίζεται με αντιεπαγγελματικό look, απεριποίητη εμφάνιση και ατημέλητο μπουφάν. Πώς μπορείς να τον πάρεις στα σοβαρά;"

Το βίντεο συνεχίζει με διάφορα -ολίγον ειρωνικά- σχόλια για τα πουκάμισα του Βαρουφάκη, λέγοντας ότι είναι όλα στις αποχρώσεις του μπλε και καταλήγει με μια ρεπόρτερ, η οποία βγαίνει στους δρόμους του Λονδίνου, δείχνοντας σε διάφορους πολίτες δύο φωτογραφίες: μία του Βρετανού υπουργού Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, και μία του Βαρουφάκη, ζητώντας να τις σχολιάσουν.

Ενας κύριος προτίμησε το κοστούμι του Βρετανού πολιτικού, ενώ κάποιος άλλος είπε ότι ο Βαρουφάκης δείχνει “πιο προσιτός, πιο αληθινός, ένα νορμάλ πρόσωπο”.

Το βίντεο τελειώνει με την αναφορά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για τον οποίο λέει ότι δεν νοιάζεται καθόλου για όλα αυτά, καθώς πρώτος ο ίδιος άφησε σπίτι τη γραβάτα.

Και τέλος ο δημοσιογράφος αναρωτιέται: «Ποιος είναι τελικά ο Γιάννης Βαρουφάκης; Ένας άντρας για τους ανθρώπους; Ένας άντρας σε αποστολή ή ένας άντρας για τον προϋπολογισμό; Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι ένας άνθρωπος με πολλούς τίτλους, ένας άνθρωπος που κρατάει στα χέρια του την τύχη της Ελλάδας». 











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης