Το γιοτ του Forbes, «Highlander», έτοιμο να «κατακτήσει» τις θάλασσες!

Το γιοτ του Forbes, «Highlander», έτοιμο να «κατακτήσει» τις θάλασσες!

Το Highlander, το 50μετρο γιοτ του εκδότη του Forbes, στο παρελθόν φιλοξένησε πολιτικούς και διασημότητες από το καλλιτεχνικό στερέωμα - Σήμερα ανακαινισμένο, έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και όποιος μπορεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη έχει τη δυνατότητα να το ναυλώσει για τις διακοπές του

Το γιοτ του Forbes, «Highlander», έτοιμο να «κατακτήσει» τις θάλασσες!
Το γιοτ Highlander αγοράστηκε το 1986 από τον γνωστό μεγαλοεκδότη Malcolm Forbes, ο οποίος το χρησιμοποίησε για να κάνει ευχάριστες κρουαζιέρες με τους κατά καιρούς υψηλούς προσκεκλημένους του, όπως την Μάργκαρετ Θάτσερ και τον Ρόναλντ Ρήγκαν από τον πολιτικό χώρο ή την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, τον Χάρισον Φορντ, τον Ρόμπερτ ντε Νίρο, τον Μικ Τζάγκερ και πολλούς άλλους γνωστούς καλλιτέχνες, που βρίσκονται εν ζωή ή όχι. 

Κλείσιμο


Ο ίδιος ο Forbes  δεν χρησιμοποιούσε το πολυτελές γιοτ μόνο για αναψυχή, αλλά και για δουλειές και συνήθιζε να λέει ότι τo Highlander ήταν ένα μέρος ιδανικότερο από γραφείο, για να μιλήσει κανείς για δουλειές.



Το 2012 η οικογένεια Forbes πούλησε αρκετά από τα περιουσιακά της στοιχεία, ανάμεσα στα οποία και το Highlander, που το αγόρασε ο Αμερικανός επενδυτής Roberto de Guardiola και ανέθεσε σε εταιρεία ναυλώσεων να το μισθώνει σε ιδιώτες.



Το Highlander έχει μήκος 50 μέτρα, διαθέτει έξι πολυτελείς καμπίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν δώδεκα άτομα, έχει προσωπικό έντεκα ατόμων και η απαράμιλλη πολυτέλεια σε όλους τους χώρους του υπόσχεται μοναδικές διακοπές.



Ο επισκέπτης μπορεί να πιει ένα δροσιστικό ποτό στο κατάστρωμα, να κάνει ηλιοθεραπεία, να απολαύσει το τζακούζι, να γυμναστεί στο γυμναστήριο και, αν βαρεθεί, να διαλέξει ένα από τα επιπλέον σπορ που προσφέρονται στο Highlander, όπως καταδύσεις, σκι ή, απλά παρατήρηση του βυθού.



Το ελικοδρόμιο που διαθέτει το γιοτ κάνει πιο εύκολη την μετακίνηση των εύπορων επισκεπτών, αφού μόνο ένας πλούσιος θα μπορούσε να το επιλέξει για τις διακοπές του. Η τιμή ναύλωσης, που ανέρχεται στα 160.000 ευρώ την εβδομάδα, περιορίζει τους περισσότερους από εμάς, απλά να το θαυμάζουμε...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης