Μίλα Κούνις:Η Μίλα ξέρει να μιλά

Μίλα Κούνις:Η Μίλα ξέρει να μιλά

Η σέξι ηθοποιός δεν είναι απλώς ένα «Τρίτο πρόσωπο» στη σχέση του (αρραβωνιαστικού της) Αστον Κούτσερ με τη δημοσιότητα. Το κορίτσι έχει προσωπικότητα

Μίλα Κούνις:Η Μίλα ξέρει  να μιλά
«Αγαπάς την αγάπη», λέει η Μαρία Μπέλο στον Λίαμ Νίσον σε μια σκηνή της ταινίας «Τρίτο πρόσωπο». «Για τους ανθρώπους είναι που δεν έχεις χρόνο». Ο τόνος είναι σαφώς δραματικός, σε μια ταινία που επιτρέπει στη Μίλα Κούνις να παρουσιάσει τη σοβαρή πλευρά της (και ας μην ανταποκρίνεται η υπόλοιπη ταινία στις προσπάθειές της - ο Πολ Χάγκις φέρει την ευθύνη για τον μελοδραματικό αχταρμά που ήταν το «Crash»). Οχι πως δεν το έχει ξανακάνει - στον «Μαύρο κύκνο» του Ντάρεν Αρονόφσκι στάθηκε σπαθί απέναντι στη Νάταλι Πόρτμαν λαμβάνοντας και υποψηφιότητα για τη Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου. 

Αλλά εδώ ο ρόλος είναι σαφώς πιο... βαρύς. Η Κούνις υποδύεται μια γυναίκα η οποία προσπαθεί να δει τον γιο της μετά από μια δικαστική απόφαση που της απαγόρευσε την επαφή μαζί του. Στον ρόλο του πρώην συζύγου είναι ο Τζέιμς Φράνκο. Η ηθοποιός χαίρεται πολύ για την ευκαιρία. «Ηταν τέλεια για μένα. Ηταν ανακούφιση που μπόρεσα να παίξω μια γυναίκα που δεν ήταν το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ο χαρακτήρας που υποδύομαι είναι συμπαθητικός παρά τα ελαττώματά του», είπε στο YourTango.

Κλείσιμο
Η Κούνις είναι επίσης συμπαθητική - παρά τα ελαττώματά της. Καταφέρνει και διατηρεί μια αυθεντικότητα ακόμα και στις πιο προφανείς δημοσιοσχετίστικες περιστάσεις. Γι’ αυτό και ακόμα κι όταν μίλησε κάπως απότομα στον δημοσιογράφο Στίβεν Γουίτι σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, κανείς δεν φάνηκε να της κρατά ιδιαίτερη κακία. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τις ακριβείς λεπτομέρειες φυσικά, αλλά ακόμα και στις λιγότερο «κοινωνικά αποδεκτές» συμπεριφορές της η ηθοποιός εμφανίζεται ανθρώπινη, γι’ αυτό και πιο φυσιολογική από άλλες συναδέλφους της. Ο φίλος της Τσάνινγκ Τέιτουμ τη θεωρεί ελεύθερο πνεύμα. «Εχει πολύ άνετη προσωπικότητα. Είναι ίσως το μοναδικό κορίτσι στον πλανήτη που, αν κάποια στιγμή ο κόσμος καταστρεφόταν, θα μπορούσε να πει ένα αστείο και να σε κάνει να γελάσεις», γράφει το «Marie Claire».

Η Κούνις είναι αρραβωνιασμένη με τον Αστον Κούτσερ (του οποίου το παιδί περιμένει), κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται διαρκώς υπό τη στενή παρακολούθηση των παπαράτσι - είτε πάνε σε αγώνα μπέιζμπολ είτε περπατάνε στον δρόμο. Ο Κούτσερ μάλιστα είχε δηλώσει πως μετά την εμπειρία του με την Ντέμι Μουρ, όπου κάθε δευτερόλεπτο της σχέσης καταγραφόταν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, αποφάσισε ότι αυτή τη φορά θα κρατήσει τις λεπτομέρειες ιδιωτικές. ΟΚ, δεν έχει πετύχει ακριβώς τον στόχο του, αλλά, αν μη τι άλλο, δεν είναι συνέχεια μπροστά μας όπως με τη Μουρ και τις φωτογραφίες τους στο Twitter και όλες τις ανύπαρκτες ίντριγκες που διαρκώς σκαρφίζονταν - και οι ίδιοι και τα media.

Γεννημένη στην Ουκρανία και μεγαλωμένη στο Λος Αντζελες, η Κούνις περνά ίσως την καλύτερη επαγγελματική της περίοδο ως τώρα. Εχοντας αποδείξει το αβίαστα κωμικό - χαριτωμένο ταλέντο της σε ρομαντικές κωμωδίες όπως το «Ξεχνώντας τη Σάρα Μάρσαλ» και το «Οχι μόνο φίλοι», αλλά και σε σειρές όπως το «Family Guy», η Κούνις περνά στο βαρύ πυροβολικό με την επικείμενη συμμετοχή στο πολυαναμενόμενο «Jupiter Ascending», τη νέα υπερπαραγωγή επιστημονικής φαντασίας των αδερφών Γουακόφσκι. Προς το παρόν, όμως, παραδέχεται πως απολαμβάνει όσο τίποτα τη φάση της. «Χωρίς να θέλω να ακουστώ γαϊδούρα, πρέπει να παραδεχτώ πως μου αρέσει πολύ που είμαι έγκυος. Περνάω πολύ καλά», είπε στο «Marie Claire».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης