Ράνια Κωστάκη: Το «κορίτσι» του Αρναούτογλου αποκαλύπτεται

Ράνια Κωστάκη: Το «κορίτσι» του Αρναούτογλου αποκαλύπτεται

Η ανατρεπτική ραδιοφωνική παραγωγός μιλάει για τον νέο της ρόλο στο «Just the 2 of us», θυμάται την ημέρα που βγήκε για τσιγάρο και δεν γύρισε ποτέ, εξηγεί γιατί έχει παραμείνει φίλη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και αποκαλύπτει το μεγάλο όνειρο της ζωής της

Ράνια Κωστάκη: Το «κορίτσι» του Αρναούτογλου αποκαλύπτεται
Το σέξι ραδιοφωνικό κορίτσι του Γρηγόρη Αρναούτογλου μάς συστήνεται με μια συνέντευξη-χείμαρρο, ακριβώς όπως και η ίδια...

- Πώς αποφάσισες να συμμετάσχεις στο «Just the 2 of us» στο ΜEGA;
Κλείσιμο
Είπα να βασανίσω κι άλλο κόσμο εκτός από τους ακροατές μου στο ραδιόφωνο (γέλια). Είπα το «ναι» στο «Just the 2 of us» γιατί είναι ένα σόου κοντά σε μένα καθώς ασχολούμαι με τη μουσική από τη θέση της ραδιοφωνικής παραγωγού.

- Εχεις ψώνιο με το τραγούδι; Ναι, κι όταν ακούω ένα ελληνικό τραγούδι που μου αρέσει το τραγουδάω κιόλας. Ωστόσο ποτέ δεν ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Εχω τρέλα με το ραδιόφωνο.

- Τώρα, ωστόσο, καλείσαι να ερμηνεύσεις τραγούδια...  Και τώρα καταλαβαίνω τον τρόμο πολλών τραγουδιστών όταν μου δειγμάτιζαν τα τραγούδια τους στο ραδιόφωνο. Από σήμερα θα τους κρίνω με επιείκεια και τεράστια συμπάθεια καθώς θα είμαι μία από αυτούς.

- Πώς είναι η συνεργασία σου με το τηλεοπτικό σου έτερον ήμισυ, Γιώργο Γιαννιά; Τόσο με τον Γιώργο όσο και με την κοπέλα του είμαστε χρόνια φίλοι. Είναι το ιδανικό ταίρι γιατί έχω τρέλα με τη χροιά της φωνής του και τις ικανότητές του. Πρόκειται για έναν εκπληκτικό τραγουδιστή που δεν τον έχουν πάρει χαμπάρι γιατί είναι low profile άνθρωπος. Δεν έχει το star quality να το κυνηγήσει. Ο Γιώργος βαδίζει με σταθερά βήματα, αρνούμενος να χαθεί στον παραλογισμό που ακολουθεί έναν καλλιτέχνη που θέλει να εκτοξευτεί.

- Είχες δηλώσει ότι δεν σου ταιριάζει η τηλεόραση, εκτός κι αν βρεθεί ένα φοβερό concept στημένο επάνω σου...  Ολα αυτά τα χρόνια μου λένε ότι πρέπει να κάνω τηλεόραση έστω και με το ζόρι. Μια περίοδο είχε γίνει της μόδας να βγαίνουν στο γυαλί οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί, όμως δεν είμαστε όλοι φτιαγμένοι για την τηλεόραση και με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Τη γουστάρω την τηλεόραση, αλλά επειδή είμαι πολύ αυστηρή και ψείρας, τώρα που θα κάνω θα κοιτάζω την εικόνα μου, το στήσιμό μου, το τι είπα, πώς το είπα, αν τραγούδησα καλά, αν μπορούσα καλύτερα, και γενικά φοβάμαι ότι όλο αυτό θα με κουράσει. 

- Μήπως μετάνιωσες που συμμετείχες στην εκπομπή «Η εκδίκηση της ξανθιάς» με τον Γιώργο Λιάγκα;  Δεν το μετάνιωσα, πέρασα ωραία. Τότε μου είχαν τάξει πολλά από την παραγωγή για να με πείσουν να το κάνω γιατί δεν το ήθελα πολύ. «Η εκδίκηση της ξανθιάς» δεν μου προσέφερε τίποτα τηλεοπτικά και οι προτάσεις μετά το παιχνίδι ήταν αδιάφορες. Το να κάνω τη γλάστρα είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει. 

- Ποιο είναι το τηλεοπτικό σου όνειρο; Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με ένα δικό μου παρεάκι, όπως με τον Γρηγόρη Αρναούτολγου και τον Γιώργο Λιανό. Δηλαδή αυτό που κάνουμε στο ραδιόφωνο να το μεταφέρουμε και στην τηλεόραση λίγο διαφορετικά.

- Γιατί έληξε έτσι άδοξα η ραδιοφωνική συνεργασία με τον Μάκη Πουνέντη και τη Μαρία Ηλιάκη ύστερα από επτά ολόκληρα χρόνια; Πήγα για τσιγάρο και δεν γύρισα ποτέ γιατί μέσα μου αυτή η συνεργασία είχε τελειώσει. Είμαι εραστής σε αυτό που κάνω: όταν γουστάρω ένα concept θα το δουλέψω, θα το παλέψω. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χτυπούσα καμπανάκια στον Μάκη, εκείνος αδιαφορούσε κι έτσι μια ωραία πρωία σηκώθηκα κι έφυγα. Δεν κάθισα καν να το συζητήσω...



- Πάντως η συνεργασία σου στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό σε απογείωσε... Η συνεργασία μου με τον Γρηγόρη είναι σταθμός στην πορεία μου. Ο Γρηγόρης είναι ομαδικός παίκτης και αναδεικνύει τους συνεργάτες του. Με τον Γρηγόρη έχουμε μια πολύ υγιή σχέση γιατί γνωριζόμαστε χρόνια, αγαπιόμαστε και θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Ξέρω τι θέλει και ξέρει τι θέλω, άσχετα αν με τον Γιώργο με έχουν ταράξει στο πείραγμα. Το καλό είναι ότι λειτουργούμε ως ομάδα και όχι ως μονάδες και σε αυτό το καλό έγκειται η επιτυχία μας.

- Είναι στημένο ή τελικά φλερτάρεις με τους ακροατές σου; Φλερτάρω με τους ακροατές γιατί έχω ανάγκη να το κάνω. Ετσι είμαι.

- Σου αρέσει να φλερτάρεις ή να σε φλερτάρουν; Μου αρέσει να με φλερτάρουν, αλλά αν μου αρέσει κάποιος πολύ και αδιαφορεί για μένα, με βάζει στη διαδικασία του κυνηγού. Για πρώτη φορά στη ζωή μου μού συνέβη με τον τωρινό μου σύντροφο. Τον φλέρταρα πρώτη εγώ.

- Δηλαδή, τι έκανες; Επαιζα μουσική σε ένα μαγαζί, τον είδα -ήταν ο πιο ωραίος άντρας στο μαγαζί-, με αγνοούσε και κάποια στιγμή τον κέρασα σφηνάκια. Ετσι έγινε η πρώτη επαφή κι από τότε είμαστε μαζί ενάμιση χρόνο.

- Τι σε κέρδισε; Είναι πολύ έξυπνος, σωστός απέναντί μου και έχει όλο το πακέτο.

- Ησουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και πριν από λίγο καιρό δήλωσες ότι δεν θα έκανες ξανά σχέση με τραγουδιστή. Γιατί; Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι τον Κωνσταντίνο τον αγαπώ πολύ και ότι ήμασταν μαζί για τέσσερα χρόνια. Το είπα γιατί το επάγγελμα του τραγουδιστή είναι βραδινό και με είχε κουράσει η νύχτα. Θέλω έναν σύντροφο με φυσιολογικό πρόγραμμα στη ζωή του. Εχω ανάγκη από ένα νορμάλ ωράριο και μια συγκεκριμένη ποιότητα ζωής.

- Γι' αυτό χωρίσατε; Οχι, είχαμε φτάσει σε ένα σημείο όπου είχαμε γίνει σαν αδέλφια. Η σχέση είχε κάνει τον κύκλο της και ο έρωτας είχε πετάξει μακριά.

- Οταν φεύγεις από μια σχέση, παραμένεις φίλη με τον πρώην σου; Με τον Κωνσταντίνο είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση, έχω κρατήσει επαφή μαζί του. Η μητέρα του είναι η γιατρός μου και τους αγαπώ οικογενειακά. Βέβαια, η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ αλλά δεν θα βγω μαζί του για φαγητό. Σέβομαι τον σύντροφό μου.



Η επίμαχη φωτό που ανέβασε στο Instagram την ώρα που έκανε μπότοξ


- Το άτακτο κορίτσι θέλει να νοικοκυρευτεί; Θέλω, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος και να γίνουν όλα χωρίς άγχος. Επειδή από τη μία έχω κάποια θέματα με τα γυναικολογικά μου και απ’ την άλλη θέλω πολύ να κάνω παιδιά, αν περάσουν τα χρόνια και δεν βρω τον κατάλληλο θα υιοθετήσω ένα παιδί.

- Πώς αποφάσισες να ανεβάσεις στο Instagram μια φωτογραφία όπου κάνεις μπότοξ; Εχω κάνει τρεις φορές μπότοξ γιατί δεν μου άρεσε μια έντονη ρυτίδα που είχα στο μέτωπο. Θα έκανα οτιδήποτε για να βελτιώσω αισθητικά το πρόσωπό μου. Δεν υπάρχει λόγος να κρύβω κάτι που κάνω, όπως ακριβώς δεν κρύβω και την ηλικία μου. Το τι κάνουν οι άλλες ποσώς με ενδιαφέρει.

- Ετοιμάζεις κάτι άλλο; Ετοιμάζω μια σειρά από ρούχα που θα την ονομάσω «RK», δηλαδή τα αρχικά του ονόματός μου. Πρόκειται για μια μικρή κολεξιόν. Το κάθε ρούχο θα βγαίνει σε λίγα κομμάτια, θα υπάρχουν πολλά και διαφορετικά στυλ και θα διατίθενται σε λίγο καιρό από το site που φτιάχνω αυτό το διάστημα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης