Τζωρτζίνα Δεληνάνου: Μια Καρυάτιδα στην Ασία

Τζωρτζίνα Δεληνάνου: Μια Καρυάτιδα στην Ασία

Λατρεύει τα ρούχα, τα παιδιά και τον χορό όπως ακριβώς τη λατρεύουν τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας και ολόκληρη η Ασία. Αλλωστε, ο τίτλος «ιέρεια της μόδας» δεν της αποδόθηκε τυχαία

Τζωρτζίνα Δεληνάνου:  Μια Καρυάτιδα στην Ασία
Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, η Τζωρτζίνα Δεληνάνου μπήκε στον χώρο του μόντελινγκ σχετικά νωρίς, με την ομορφιά της να της ανοίγει διάπλατα τις πόρτες των μεγαλύτερων ελληνικών οίκων μόδας και να γίνεται εξώφυλλο στα σημαντικότερα γυναικεία περιοδικά, όπως το «Madame Figaro» και το «Marie Claire». «Μόδα είναι οι τάσεις, οι εκφράσεις και οι επιρροές που καθορίζουν τη ζωή μας», λέει η ίδια, υπογραμμίζοντας ότι εκτός από τα ρούχα λατρεύει και τον χορό. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε υποστηρίξει ότι αν δεν γινόταν μοντέλο θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μπαλαρίνα, καθώς στο βιογραφικό της συμπεριλαμβάνεται και επαγγελματικό δίπλωμα κλασικού χορού. Η 23χρονη Τζωρτζίνα, που αναδεικνύεται πλέον σε ένα από τα κορυφαία μοντέλα του εξωτερικού, δεν κρύβει τη λατρεία της και απέναντι στα παιδιά, δηλώνοντας: «Από μικρή έλεγα ότι θέλω να γίνω νηπιαγωγός. Το να ασχολείσαι με τα παιδιά το θεωρώ εξαιρετικά υγιές».

Κλείσιμο


Το κορίτσι που μάγεψε τους Κινέζους

Παρά την αγάπη της Τζωρτζίνας για την Ελλάδα, και ειδικά για την ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, τα αεροπορικά μίλια που έχει συγκεντρώσει μέσα στα ελάχιστα χρόνια της καριέρας της μπορούν κάλλιστα να συγκριθούν με εκείνα ενός πιλότου. «Βρίσκεται συνεχώς μέσα σ’ ένα αεροπλάνο», λένε οι ατζέντηδες του πρακτορείου μοντέλων Ace Models στο οποίο ανήκει και συνεχίζουν: «Εχει τέτοια ζήτηση από το εξωτερικό ώστε το βιογραφικό της περιλαμβάνει συνεργασίες με οίκους και περιοδικά της Τουρκίας, του Μιλάνου, του Λονδίνου και του Κέιπ Τάουν. Εξίσου μεγάλη επιτυχία είχε και στην Αυστραλία, όπου έγινε εξώφυλλο στο “Cosmopolitan” και στο “Men Style”».

   
Οταν το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε στην Κίνα, η τοπική αγορά μόδας την αγκάλιασε αμέσως, ανοίγοντάς της τον δρόμο για τα μεγαλύτερα σόου της Ασίας. Ο τοπικός Τύπος μάλιστα αναφέρθηκε με διθυράμβους στο όνομά της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Κίνα απέκτησε τη δική της Καρυάτιδα». «Μου αρέσει να αλλάζω περιβάλλοντα και ρούχα. Ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη του κόσμου δεν βαριέμαι ποτέ. Επίσης, τρελαίνομαι να μπαίνω στα ατελιέ σχεδιαστών και στυλιστών και να παίζω με τα ρούχα δοκιμάζοντάς τα. Φορώντας κάθε φορά διαφορετικά ρούχα νιώθω σαν να υποδύομαι αμέτρητους ρόλους», λέει η ίδια. Το Λονδίνο και το Παρίσι θεωρούνται οι μητροπόλεις της μόδας, η Κίνα όμως, όπως και η υπόλοιπη Ασία, αποτελεί για την Τζωρτζίνα μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αγορά, αλλά και μία ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης