Ελένη Τσολάκη: «Η λογική με καθοδηγεί στο να ερωτευτώ»

Ελένη Τσολάκη: «Η λογική με καθοδηγεί στο να ερωτευτώ»

Mε βραχνή, χαρακτηριστική φωνή μιλά για τη διακοπή της συνεργασίας της με τον Μάκη Πουνέντη, το λόγο που δεν πήγε στο Πρω1νό του ΑΝΤ1, τη νέα εκπομπή του Alpha, τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και για το πόσο ζηλιάρα είναι στις σχέσεις της.

Ελένη Τσολάκη: «Η λογική με καθοδηγεί στο να ερωτευτώ»
Θεσσαλονίκη, 2007. Η 20άχρονη εντυπωσιακή γυμνάστρια τραβάει την προσοχή του συνεργείου του TV Θεσσαλονίκη που βρίσκεται στο γυμναστήριο όπου εργάζεται, προκειμένου να τους μιλήσει για θέματα fitness. Μετά από εκείνη την ημέρα αλλάζουν όλα. Από γυμνάστρια, μεταμορφώνεται σε παρουσιάστρια. Ο πρώτος άνθρωπος που τη βοηθά και της μαθαίνει τα μυστικά της δουλειάς είναι ο Γιώργος Συρίγος, με τον οποίο θα παρουσιάσουν αθλητική εκπομπή στο TV Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια πηγαίνει στο TV 100, όπου μένει για ένα χρόνο και παρουσιάζει δύο εκπομπές. Οι περισσότεροι, όμως, τη μαθαίνουν μέσα από το Κορίτσια για Σπίτι στο Μακεδονία TV. «Μετά από τέσσερα χρόνια στη συγκεκριμένη εκπομπή, θεωρώ πως το πιο δυνατό της κομμάτι ήταν οι άνθρωποι που την απάρτιζαν. Κανείς δεν δούλευε για την προσωπική του προβολή. Είχαμε κάνει μια πολύ καλή ομάδα, που κάθε μέρα ήθελε να γίνεται καλύτερη. Πρέπει να σου πω ότι μέσα σε αυτά τα χρόνια πέρασαν σχεδόν όλοι από το πλατό και ορισμένοι από αυτούς με βοήθησαν στα επόμενά μου βήματα» εξομολογείται στο People. Το περσινό καλοκαίρι, της γίνεται η πρόταση να συμπαρουσιάσει την εκπομπή ΠΕΔΕΣ στον Alpha. Η Ελένη δέχεται με χαρά και μετακομίζει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Κλείσιμο

Οι ΠΕΔΕΣ και ο Πουνέντης


Παρότι πολλά υποσχόμενη, η εκπομπή ΠΕΔΕΣ σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Ποια ήταν η γεύση που της άφησε μόλις τελείωσε; «Για να είμαι ακόμη στην Αθήνα, σημαίνει πως μου άφησε γλυκιά γεύση, διότι ύστερα από τους ΠΕΔΕΣ έκανα συμβόλαιο με τον Alpha. Προσωπικά, μου άρεσε η εκπομπή, αν και υπήρξαν στιγμές που βρήκα τον εαυτό μου υπέρμετρα αυθόρμητο, με μια ταχύτητα που πολλές φορές μπορεί να ήταν ενοχλητική. Οι ΠΕΔΕΣ, όμως, ήταν ένα πολύ μεγάλο σκαλί, μια μεγάλη ευκαιρία και ουσιαστικά το εισιτήριο για να κατεβώ στην Αθήνα. Δεν σου κρύβω πως, όταν ήρθα το καλοκαίρι, δεν είχα σκοπό να μείνω, αλλά να ζήσω την εμπειρία» εξομολογείται. Η τηλεόραση μπορεί να της άφησε γλυκιά γεύση, κάτι όμως που δεν συνέβη απόλυτα και με το ραδιόφωνο. Μετά από τέσσερις μήνες στο πλευρό του Μάκη Πουνέντη, εντελώς ξαφνικά, ανακοινώθηκε ότι τόσο η Ελένη, όσο και η Μαρία Φραγκάκη σταματούν τη συνεργασία τους με το ΛΑΜΨΗ FM. Τη στενοχώρησε ο τρόπος με τον οποίο έληξε η συγκεκριμένη συνεργασία; «Σε όλες τις συνεργασίες, όταν έρχεται το τέλος, οι άνθρωποι που εμπλεκόμαστε σε αυτές τις σχέσεις ξέρουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Ήταν μια κοινή απόφαση με τον Μάκη. Είδαμε πως ως συνεργάτες δεν είχαμε τόσο καλή χημεία, αλλά ούτε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αντίδρασης στα πράγματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φαίνεται και στον αέρα της εκπομπής. Αποφασίσαμε, από το να μην είμαστε καλά σε κάτι που οραματιστήκαμε τελείως διαφορετικά, να το τελειώσουμε όμορφα και φιλικά. Οι σχέσεις μου με τον Μάκη ακόμα και σήμερα είναι πάρα πολύ καλές. Μάλιστα μου τηλεφώνησε για να μου πει και συγχαρητήρια για την εκπομπή Happy Day στον Alpha» παραδέχεται στο People.



«Η ηρεμία της Σταματίνας 
σε χαλαρωνει»

Η εκπομπή Happy Day στον Alpha ξεκινάει στις 17 Μαρτίου. «Είναι το καινούριο πρωινό του σταθμού με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εκτός από μένα, στην εκπομπή θα βρίσκονται ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Νίκος Αναδιώτης. Ουσιαστικά θέλουμε να στέλνουμε μια πρωινή αισιόδοξη “καλημέρα” στον κόσμο που θέλει να ξεκινήσει ευοίωνα την ημέρα του» συμπληρώνει. Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν. Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη εκτιμά πολύ την ηρεμία της Σταματίνας, κάτι που η ίδια δεν διαθέτει. «Η ηρεμία της Σταματίνας σε χαλαρώνει και σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Ως τηλεθεάτρια, την έχω παρακολουθήσει και έχει την ικανότητα να σε κάνει να θες να την ακούς. Αυτό είναι κάτι που θαυμάζω στους ανθρώπους» εξομολογείται στο People. Πριν από την πρόταση για το πρωινό, η Ελένη είχε κάνει ορισμένες συζητήσεις με τη διοίκηση του Alpha, προκειμένου να παρουσιάσει δική της εκπομπή. «Αυτό ήταν το αρχικό πλάνο, αν και δεν υπήρξε κανένα σαφές σχέδιο. Συζητούσαμε για διάφορα concept, χωρίς όμως να έχουμε κατασταλάξει κάπου» παραδέχεται.



Η πρόταση από τον ΑΝΤ1 και 
η αδυναμία στην Ελένη Μενεγάκη

Πριν ξεκινήσει η τηλεοπτική σεζόν, είχε δεχτεί πρόταση από το δίδυμο Σκορδά - Λιάγκα να βρίσκεται στην παρέα της εκπομπής Το Πρω1νό. Ωστόσο, προτίμησε να παραμείνει στο δυναμικό του Alpha. «Και ποιος δεν θα ήθελε να είναι σε ένα πρωινό που σκίζει, δίπλα σε δύο παρουσιαστές που έχουν δώσει τις εξετάσεις τους; Από την άλλη, υποστηρίζω πάντα τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Eίχα ηθική υποχρέωση απέναντι στον Alpha που πίστεψε σε μένα και θέλησε να με εντάξει στο δυναμικό του με ένα διετές συμβόλαιο. Αν έκανα καλά ή όχι, θα το δείξει το διά ταύτα» λέει γελώντας. Ποια τηλεοπτικά πρόσωπα θαυμάζει και θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί τους στο μέλλον; «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, παρακολουθώ τον Χρήστο Φερεντίνο. Τον λατρεύω! Είναι ταλαντούχος, με απίστευτο επικοινωνιακό χάρισμα. Από γυναίκες, όσο τετριμμένο κι αν ακούγεται, θα σου πω την Ελένη Μενεγάκη. Όταν είσαι δίπλα της, καταλαβαίνεις πως αυτή η γυναίκα έχει άστρο. Για μένα είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην ελληνική τηλεόραση. Κι αυτό φαίνεται από την πορεία, αλλά και από τη διάρκεια που έχει».

«Δεν παίρνω πίσω την άποψή μου για το Πρωινό mou»
Από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις που έχει δώσει, ξεχωρίζει εκείνη στο ΟΛΑ και τον Θέμο Αναστασιάδη. «Στον Θέμο ήμουν ο εαυτός μου, αν και νομίζω πως ο τρόπος που τοποθετήθηκα στο θέμα του Πέτρου Κωστόπουλου θα μπορούσε να είναι διαφορετικός». Για την ιστορία, η Ελένη είχε δηλώσει στο ΟΛΑ πως το Πρωινό mou δεν είναι στην αισθητική της και πως την ξενίζει το χύμα του λόγου του κεντρικού παρουσιαστή. «Δεν παίρνω πίσω την άποψή μου, αλλά θα μπορούσα να το είχα διατυπώσει διαφορετικά» συμπληρώνει. Την επόμενη μέρα, τα απαξιωτικά σχόλια του Πέτρου Κωστόπουλου για το πρόσωπό της τη στενοχώρησαν. «Δεν το περίμενα. Ίσως δεν έπρεπε κι εγώ να χρησιμοποιήσω βαρύγδουπες εκφράσεις. Εκείνη τη στιγμή, μπορεί να φάνηκε πως δεν έδειξα τον απαιτούμενο σεβασμό σε έναν άνθρωπο που έχει διαγράψει μια πορεία» εξομολογείται με ειλικρίνεια. Μια άβολη τηλεοπτική στιγμή για την Ελένη ήταν πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου. «Συζητούσαμε για ένα προσωπικό θέμα που δεν υπήρχε καν» λέει, εννοώντας τα δημοσιεύματα για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τελικά υπήρξε φλερτ με τον Ουγγαρέζο; «Όχι, αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση που μου το λένε συνέχεια. Ας ρωτήσετε και εκείνον να σας πει».

Ζηλεύει και δεν το κρύβει!

Η μαμά, αλλά και η γιαγιά της, της έχουν πει πως ο άντρας πρέπει να είναι κυνηγός. «Πράγματι, αυτό που με κερδίζει σε έναν άντρα είναι η επιμονή και το ενδιαφέρον» λέει. Τελικά, ποιοι είναι πιο ντόμπροι στο φλερτ, οι Θεσσαλονικείς ή οι Αθηναίοι; «Έχω την αίσθηση ότι οι Θεσσαλονικείς δεν φλερτάρουν πια. Οι Αθηναίοι είναι περισσότερο εκδηλωτικοί». Αυτή την περίοδο έχει σχέση; «Είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη κατάσταση. Είμαι καλά» απαντά, αποφεύγοντας να προχωρήσει σε περαιτέρω λεπτομέρειες. Όσον αφορά τον έρωτα, η Ελένη δεν είναι από τα κορίτσια που βρίσκονται πάνω στο ροζ συννεφάκι. «Η λογική με καθοδηγεί στο να ερωτευτώ. Δεν είμαι άνθρωπος που ερωτεύομαι και δεν βλέπω μπροστά μου» λέει στο People. Στις ερωτικές της σχέσεις είναι ζηλιάρα, κάτι που δεν κρύβει. «Ψάχνω πάρα πολύ. Όλοι οι άνθρωποι που υπήρξα μαζί τους είχαν συμφιλιωθεί με το γεγονός. Δεν θα πάρω το κινητό όταν πάει στο μπάνιο. Θα το ψάξω μπροστά του. Πιστεύω πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και θέλω όλα τα πράγματα να έχουν απόλυτη διαφάνεια. Διαφορετικά, δεν αισθάνομαι ασφάλεια και δεν μπορώ να είμαι με κάποιον» παραδέχεται στο People.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης