Η ξανθιά καλλονή των καλλιστείων... γεννήθηκε αγόρι

Η ξανθιά καλλονή των καλλιστείων... γεννήθηκε αγόρι

Άφησε πίσω της τον Daniel, έγινε Dani και θέλει να «κατακτήσει» τη ζωή σαν γυναίκα

Η ξανθιά καλλονή των καλλιστείων... γεννήθηκε αγόρι
Γεννήθηκε αγόρι, στα 11 ξεκίνησε να φορά make-up και στα 12 αποκάλυψε στους γονείς της πως είναι gay! Ο λόγος για την 21χρονη Dani St James, που από πολύ νωρίς ήξερε πως ήθελε να ζει σαν γυναίκα. Έχοντας την πλήρη υποστήριξη της οικογένειάς της, η Dani -πρώην Daniel-  στα 18 της πήρε μέρος σε διαγωνισμό καλλιστείων για τρανσέξουαλ και τα κατάφερε! Ξεχώρισε και στέφθηκε «Miss Diamond Queen 2013».

Από τότε ξεκίνησε να παίρνει θηλυκές ορμόνες, προκειμένου να προετοιμάσει τον οργανισμό της για τη μεταμόρφωση που πάντα ονειρευόταν. Τώρα, η 21χρονη κοπέλα από τη Νότια Ουαλία ετοιμάζεται για κάτι ακόμη πιο μεγάλο. Αυτό το Σάββατο θα πάρει μέρος μαζί με άλλες έντεκα υποψήφιες σε διαγωνισμό καλλιστείων που διεξάγεται στο Λονδίνο. Και μπορεί εξωτερικά να μη διαφέρει και πολύ από τις συνυποψήφιές της, ωστόσο η Dani ξέρει πως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική. Μια πραγματικότητα, όμως, που δεν ντρέπεται να μοιραστεί και επικοινωνήσει. «Δεν κρύβω αυτό που είμαι, όμως θέλω να αναγνωρίζομαι ως γυναίκα. Προς το παρόν δεν το βλέπω να κάνω αλλαγή φύλου. Δε νιώθω ότι χρειάζομαι κάτι τέτοιο για να νιώθω άνετα» εξομολογήθηκε στη «Daily Mail».

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, όταν ακόμη ήταν μικρό παιδάκι, η Dani συνέχισε την εξομολόγησή της, λέγοντας: «Άρχισα να μακιγιάρομαι στα 11 και είπα στους γονείς μου ότι είμαι gay στα 12 όταν έκανα τον πρώτο μου δεσμό με αγόρι. Πάντα έδειχνα προτίμηση στα κοριτσίστικα παιχνίδια. Δε με ενδιέφεραν τα σπορ ή άλλα αγορίστικα παιχνίδια. Νομίζω ότι η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι διέφερα από τα άλλα αγόρια ήταν γύρω στα οκτώ. Ένιωθα παγιδευμένος γιατί δε μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου».

Κλείσιμο


Και συνέχισε: «Στα 16 παράτησα το σχολείο και έγινα μακιγιέρ. Έφτασα στο σημείο να μη βγαίνω από το σπίτι αν δεν είχα βαφτεί. Στα 17 άρχισα να μακραίνω τα μαλλιά μου και να ντύνομαι σαν γυναίκα. Εξακολουθούσα παραόλα αυτά να είμαι άντρας. Στα 18 μου πήγα στην Ίμπιζα όπου ζούσα μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Τότε αποφάσισα πως ένιωθα πιο άνετα ως γυναίκα».

Εκεί ο πρώην Daniel πήγε σε ένα γιατρό, ο οποίος του χορήγησε θηλυκές ορμόνες. Συνέχεια είχει το όνομα: Άλλαξε το όνομά της σε Dani και αποφάσισε να αφήσει τον Daniel στο παρελθόν αν και όπως λέει: «έχω κρατήσει φωτογραφίες μου ως Daniel γιατί με κάνει υπερήφανη για το πού έχω φτάσει μέχρι σήμερα».

Όσο για την οικογένειά της; Πάντα είχε τη στήριξή τους! «Ποτέ δεν είχαμε δράματα στην οικογένειά μου. Με αποδέχονταν όπως ήμουν, δε με κορόιδευαν που βαφόμουν».

Η Dani αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό ομορφιάς για να ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους σαν κι αυτή να πάρουν το κουράγιο να ζήσουν τη ζωή τους όπως εκείνοι θέλουν!











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης