Πόσο αυξάνουν τα ασφάλιστρα οι «έξυπνες» επεμβάσεις

Πόσο αυξάνουν τα ασφάλιστρα οι «έξυπνες» επεμβάσεις

Οι εξελίξεις της τεχνολογίας «τρέχουν» και σε λίγο διάστημα όχι μόνο η ρομποτική ιατρική αλλά και άλλα τεχνολογικά θαύματα της ιατρικής θα εφαρμόζονται και στη χώρα μας. Είναι εύλογο η ασφαλιστική αγορά να «προβληματίζεται» για την κάλυψη των εξόδων πολύ «προχωρημένων» μεθόδων. Ας δούμε τι ισχύει

190404201002_doctor1
Οι εξελίξεις της τεχνολογίας «τρέχουν» με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και σε λίγο διάστημα όχι μόνο η ρομποτική ιατρική αλλά και άλλα τεχνολογικά θαύματα της ιατρικής που ήδη εφαρμόζονται στο εξωτερικό ή αναμένεται να εφαρμοστούν και στη χώρα μας.

Είναι εύλογο η ασφαλιστική αγορά να «προβληματίζεται» για την κάλυψη εξόδων πολύ «προχωρημένων» μεθόδων, όπως είναι η αποκλειστική νοσοκόμα ρομπότ, η live stream χειρουργική επέμβαση, η παρέμβαση των νανορομπότ στην κυκλοφορία του αίματος, το «έξυπνο» χειρουργικό μαχαίρι και άλλα τεχνολογικά θαύματα της ιατρικής. Για παράδειγμα τα νανορομπότ στην κυκλοφορία του αίματος θα μπορούν να παρεμβαίνουν, προτού εμφανιστεί μια ασθένεια. Θα μπορούν να διατηρούν τους ιστούς καλά οξυγονωμένους μετά από μια καρδιακή προσβολή, να στοχεύουν στα καρκινικά κύτταρα ή να αφαιρούν αιμοπετάλια.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης