Τα υπερτρόφιμα που μειώνουν κατά 33% τον κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και γιαούρτι παρέχει προστασία από τα καρδιαγγειακά νοσήματα. Νέα μελέτη όμως σε 1,4 εκατομμύρια ενήλικες έρχεται να προσθέσει και μια ακόμη σημαντική της δράση όσον αφορά την προστασία από τον καρκίνο του πνεύμονα

Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες και γιαούρτι σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο καρκίνου του πνεύμονα σύμφωνα με έρευνα του Ιατρικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Vanderbilt που δημοσιεύθηκε στην JAMA Oncology.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr