«Μάπα» στο κρεβάτι εφτά στους δέκα άνδρες στρίπερ, αποκαλύπτει νέα έρευνα!

«Μάπα» στο κρεβάτι εφτά στους δέκα άνδρες στρίπερ, αποκαλύπτει νέα έρευνα!

Όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι

man-body
Είναι σέξι, εντυπωσιακοί και προκαλούν... αλαλαγμούς ενθουσιασμού από το γυναικείο κοινό τους όταν εμφανίζονται στην σκηνή.

Ο λόγος για τους άνδρες στρίπερ, μια επαγγελματική ομάδα που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος στην Ελλάδα, όπου το ξεγύμνωμα επί σκηνής ήταν αποκλειστικά γυναικεία υπόθεση τις περασμένες δεκαετίες.

Παρά τις εκρήξεις λατρείας που προκαλούν στις γυναίκες όμως οι άνδρες στρίπερ, τα μαγικά τους φαίνεται πως... σταματούν στην σκηνή και δεν επεκτείνονται στην κρεβατοκάμαρα.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που διεξήγαγαν επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι, οι άνδρες που εργάζονται στη βιομηχανία του ερωτικού θεάματος έχουν έως και 8 φορές περισσότερες πιθανότητες να είναι ανίκανοι, συγκριτικά με άτομα διαφορετικού επαγγελματικού προσανατολισμού της ίδιας ηλικίας.

Εφτά στους δέκα στρίπερ που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν ότι χρειάζονται φαρμακευτικά ή άλλου είδους βοηθήματα ώστε να έχουν μια ικανοποιητική απόδοση στο σεξ.

Κλείσιμο
Επίσης, τέσσερις στους δέκα αισθησιακούς χορευτές κάτω των 30 ετών είπαν ότι εμφανίζουν περιστασιακά στυτική δυσλειτουργία.

Το ανάλογο ποσοστό σε άλλα επαγγέλματα είναι μόλις 1 στους 20 άνδρες!

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας, ορισμένοι από τους λόγους που καθιστούν τους στρίπερ τόσο προβληματικούς εραστές είναι ο εξαντλητικός τρόπος ζωής τους με τα πολλά ξενύχτια, το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και τα στεροειδή που λαμβάνουν κάποιοι, προκειμένου να διατηρούν το μυώδες κορμί τους σαν πέτρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης