Λαδόκολλα, αλουμινόχαρτο ή κερωμένο χαρτί – Ξέρετε να τα χρησιμοποιείτε σωστά;

Ψήσιμο, αποθήκευση ή προετοιμασία πριν το μαγείρεμα; Δείτε ποιο χαρτί κουζίνας ταιριάζει σε κάθε χρήση και αποφύγετε τα συχνότερα λάθη, για καλύτερο και ασφαλέστερο μαγείρεμα

Ακόμα κι αν δεν μαγειρεύετε καθημερινά ή δεν είστε και ο πρώτος… ζαχαροπλάστης, σίγουρα στην κουζίνα σας υπάρχει κάτι από τα παρακάτω: αντικολλητικό χαρτί ψησίματος (λαδόκολλα), αλουμινόχαρτο ή -για τους πιο έμπειρους- κερωμένο χαρτί. Τα συγκεκριμένα εργαλεία έχουν πολλαπλές χρήσεις: από το ψήσιμο στο φούρνο μέχρι την αποθήκευση των τροφίμων.

Ωστόσο, δεν είναι όλα ίδια, ούτε για την ίδια χρήση. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, η χρήση τους χρειάζεται προσοχή. Η Charry Brown, ειδικός στη δοκιμή και αξιολόγηση υλικών κουζίνας με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας από γνωστή εταιρία, συνοψίζει όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζουμε για τη χρήση τους.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr