Αιμορροϊδοπάθεια: Τι καλύπτει το συμβόλαιο για τη θεραπεία της συχνότερης πάθησης του δυτικού κόσμου

Αιμορροϊδοπάθεια: Τι καλύπτει το συμβόλαιο για τη θεραπεία της συχνότερης πάθησης του δυτικού κόσμου

Ενημερωθείτε για τη νόσο που αφορά έναν στους δύο μετά τα 50 και δείτε ποιες είναι οι καλύψεις του συμβολαίου σας για τη θεραπεία της αιμορροϊδοπάθειας

aimorroides_1754646899

Η αιμορροϊδοπάθεια αποτελεί μια από τις συχνότερες παθήσεις του δυτικού κόσμου. «Αφορά κυρίως άτομα 45-65 ετών, ενώ αποτελεί τη συχνότερη καλοήθη πάθηση, καθώς υπολογίζεται ότι αφορά έναν στους δύο ανθρώπους μετά την ηλικία των 50» αναφέρει στο ygeiamou.gr ο κ.  Φώτιος Αρχοντοβασίλης Χειρουργός εξειδικευμένος στην ορθοπρωκτική Χειρουργική, Διευθυντής ΣΤ’ Χειρουργικής Κλινικής Metropolitan General.

«Η αλήθεια είναι ότι το πρόβλημα των αιμορροΐδων δεν είναι μόνιμο και συχνά η αιτία τους είναι πρόσκαιρη, όπως για παράδειγμα η εγκυμοσύνη. Πλέον, η αιμορροϊδοπάθεια μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά και οριστικά με τις νεότερες ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές μεθόδους» συνεχίζει ο κ. Αρχοντοβασίλης ο οποίος αναφέρεται εδώ διεξοδικά στους μύθους που συχνά συνοδεύουν την αιμορροϊδοπάθεια και μπορεί να αποτρέψουν κάποιον από την αναζήτηση ολοκληρωμένης θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης