Επείγουσα μεταφορά: Η κάλυψη που διασφαλίζει τη νοσηλεία στο κατάλληλο νοσοκομείο

Επείγουσα μεταφορά: Η κάλυψη που διασφαλίζει τη νοσηλεία στο κατάλληλο νοσοκομείο

Αν εξαιτίας ατυχήματος ή ασθένειας νοσηλεύεστε σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, που δεν είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση του περιστατικού σας, η κάλυψη της επείγουσας ιατρικής μεταφοράς σας παρέχει τη δυνατότητα να μεταφερθείτε με ασφάλεια στην κατάλληλη δομή

asthenoforo_725564671

Είναι γεγονός πως σε περιπτώσεις που κάθε δευτερόλεπτο είναι κρίσιμο εξαιτίας κάποιας ασθένειας ή ατυχήματος, η διαδικασία της μεταφοράς είναι σημαντική ειδικά όταν ο ασθενής δεν μπορεί να λάβει την κατάλληλη φροντίδα στην περιοχή που βρίσκεται.

Οι περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες μέσα από τα προγράμματα υγείας διαθέτουν την εν λόγω παροχή ως πρόσθετη κάλυψη, εξασφαλίζοντας έτσι σε απόλυτο βαθμό όσους την έχουν συμπεριλάβει στο ασφαλιστικό τους πακέτο. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης της συγκεκριμένης παροχής ως μεμονωμένου προγράμματος.

Αν για παράδειγμα κάποιος βρίσκεται σε ορεινό μέρος με την οικογένεια του, νιώσει έντονους πόνους και παρουσιάσει χαμηλό πυρετό, με τον τοπικό γιατρό να μην μπορεί να κάνει διάγνωση ελλέιψει συστήματος υπερήχων, η ασφαλιστική εταιρία θα φέρει σε επαφή τον δικό της γιατρό-συντονιστή με τον συνάδελφο του, που εξέτασε τον ασθενή, ώστε να λάβει γνώση της κλινικής του εικόνας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης