Kύστη κόκκυγος: Η μη επεμβατική τεχνική με άριστα αποτελέσματα αποκατάστασης

Kύστη κόκκυγος: Η μη επεμβατική τεχνική με άριστα αποτελέσματα αποκατάστασης

Τα πλεονεκτήματα της ελάχιστα επεμβατικής ενδοσκοπικής τεχνικής EPSiT για τη θεραπεία της κύστης κόκκυγος αναλύει ο κύριος Δημήτριος Μουσιώλης, Γενικός Χειρουργός – Πρωκτολόγος, Διευθυντής της Ι’ Χειρουργικής Κλινικής Eλάχιστα Eπεμβατικής Eνδοσκοπικής Xειρουργικής Παθήσεων Oρθού και Πρωκτού στο Metropolitan General

xeirourgow
Η κύστη κόκκυγος αποτελεί μια χρόνια φλεγμονώδη πάθηση που εμφανίζεται στο δέρμα της περιοχής του κόκκυγα ανάμεσα στους γλουτούς. Συνήθως σχετίζεται με την παρουσία τριχών στην περιοχή και εκδηλώνεται πιο συχνά στον ανδρικό πληθυσμό, συνήθως στην τρίτη δεκαετία ζωής. Η αντιμετώπιση της συγκεκριμένης πάθησης πραγματοποιείται στην πλειοψηφία της χειρουργικά.

Η χρήση της ελάχιστα επεμβατικής ενδοσκοπικής τεχνικής EPSiT εγγυάται άριστα αποτελέσματα αποκατάστασης. Το Metropolitan General αποτελεί ένα από τα λίγα θεραπευτήρια στα οποία χρησιμοποιείται η τεχνική E.P.Si.T. για τη χειρουργική αποκατάσταση της κύστης κόκκυγος άμεσα, ανώδυνα και χωρίς τον κίνδυνο εμφάνισης επιπλοκών ή μελλοντικής υποτροπής.

Η τεχνική αυτή χρησιμοποιείται από τη χειρουργική μας ομάδα με εξαιρετικά ποσοστά επιτυχίας, με τα μέλη της να διαθέτουν μακρά κλινική εμπειρία και εξειδίκευση πάνω στη χρήση των νεότερων ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών.




Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης