Ίδρυμα Ωνάση: «Δίνει μαθήματα» δωρεάς οργάνων σε εργαζόμενους

Ίδρυμα Ωνάση: «Δίνει μαθήματα» δωρεάς οργάνων σε εργαζόμενους

Τα Organmeetings είναι ένα νέο ενημερωτικό πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων που απευθύνεται σε εταιρείες, επιχειρήσεις, οργανισμούς, συλλόγους με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων γύρω από τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων

ezgif_com-webp-to-jpg_-_2023-10-26T101757_716
Συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της «δεξαμενής» δωρητών οργάνων στη χώρα μας. Τα στοιχεία των τελευταίων μηνών για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων δημιουργούν αισιοδοξία και οι αρμόδιοι των μεταμοσχεύσεων επιχειρούν να διατηρήσουν το επίπεδο ευαισθητοποίησης των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση διοργανώνεται το 3ο στη σειρά webinar που απευθύνεται σε εταιρείες, επιχειρήσεις, μέσα ενημέρωσης, οργανισμούς και συλλόγους με κοινωνικό έργο που επιθυμούν εργαζόμενοι και μέλη τους να ενημερωθούν σωστά γύρω από τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων. Το ενημερωτικό ενημερωτικό διαδικτυακό σεμινάριο έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου και η φόρμα για τις αιτήσεις έχει ανοίξει.

Τα Organmeetings είναι ένα νέο ενημερωτικό πρόγραμμα διαδικτυακών σεμιναρίων για ομάδες ενηλίκων, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023, θα πραγματοποιείται τρείς φορές τον χρόνο και βασίζεται πάνω στον πρώτο πλήρη οδηγό που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων. Τα σεμινάρια αυτά, πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα στελέχη του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων με σκοπό να λύσουν κάθε απορία, να δώσουν απαντήσεις και να συμβάλουν στη σωστή πληροφόρηση των πολιτών. Γιατί η δωρεά οργάνων μάς αφορά όλους.



Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης