Τα έξι οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης

Τα έξι οφέλη της ιδιωτικής ασφάλισης

Ενημερωθείτε για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της ιδιωτικής ασφάλισης - Διαμορφώστε το πρόγραμμα ασφάλισης που σας ταιριάζει και θα καλύψει τις ανάγκες σας

oikogeneia_1922211179
Η υγεία αυτών που αγαπάμε είναι το σημαντικότερο αγαθό για εμάς. Αλλά και η φροντίδα της δικής μας υγείας, είναι ίσως η μεγαλύτερη «ευθύνη» που έχουμε απέναντι τους. Η ασφάλεια υγείας στις μέρες μας είναι ένα πολύτιμο αγαθό που μας επιτρέπει να θωρακίσουμε εμάς και την οικογένειά μας. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας είναι ολοένα αυξανόμενη η διείσδυση της ιδιωτικής ασφάλειας υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), οι ασφαλιστικές εταιρίες προσθέτουν στην παραγωγή τους ένα διόλου ευκαταφρόνητο περί τα 20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο.

Συγκριτικά το 2016 η παραγωγή του κλάδου κινήθηκε κοντά στα 175 εκατ. ευρώ, ενώ το 2021 ξεπέρασε τα 320 εκατ. ευρώ. Οι παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αυτή την ανάπτυξη αφορούν στην κατάσταση που επικρατεί στο δημόσιο σύστημα υγείας, τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στην δευτεροβάθμια περίθαλψη. Από την άλλη οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες προχωρούν συνεχώς στον σχεδιασμό νέων προγραμμάτων που είναι ελκυστικά για καινούριους και υφιστάμενους ασφαλισμένους. Επιπρόσθετα στη διάρκεια της πανδημίας παρατηρήθηκε μια στροφή προς την ιδιωτική ασφάλιση και μια συνακόλουθη άνθηση αυτού του τομέα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης