ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Παιδί – Σπορ: Τι πρέπει να ξέρετε για την ασφάλιση του παιδιού που αθλείται

Παιδί – Σπορ: Τι πρέπει να ξέρετε για την ασφάλιση του παιδιού που αθλείται

Τελευταία όλοένα και περισσότεροι αθλητικοί σύλλογοι και σωματεία προσφέρουν στους γονείς τη δυνατότητα ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου για τα παιδιά της ομάδας με σκοπό να τα καλύψουν σε περιπτώσεις ατυχημάτων και τραυματισμών - Ενημερωθείτε

basket_teens_314219582
Πολλές φορές ως γονείς έχουμε αναρωτηθεί, «τι θα ήταν καλό το παιδί μου να κάνει», «να ασχοληθεί με κάποιο άθλημα» ή «πώς το παιδί μου θα επωφεληθεί από τον αθλητισμό». Αυτές είναι συχνές ερωτήσεις, ιδιαίτερα ανάμεσα σε νέους γονείς ή ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με τον αθλητισμό. Μαζί με αυτές τις ανησυχίες αναπόφευκτα τίθεται και το ερώτημα του πώς θα μπορέσουμε να απλώσουμε ένα δίχτυ προστασίας πάνω από τα παιδιά μας, δεδομένου ότι η ενασχόληση με τον αθλητισμό μπορεί να έχει πολλά οφέλη υγείας, ενέχει όμως και τον κίνδυνο μικροτραυματισμών που συχνά θέτουν σε συναγερμό όλη την οικογένεια. Ενδεχομένως τη λύση να μπορεί να δώσει ένα ομαδικό ασφαλιστήριο υγείας που όλο και περισσότερα αθλητικά σωματεία επιλέγουν και προσφέρουν ως επιλογή στους γονείς.

Τα ομαδικά ασφαλιστικά προγράμματα αθλητικών ομάδων απευθύνονται σε συλλόγους και αθλητικά σωματεία που θέλουν να προσφέρουν στα μέλη τους μια προστασία από ατυχήματα κατά την διάρκεια ενός αγώνα ή μιας προπόνησης. Για αυτό τον λόγο όλο και περισσότερα σωματεία επιλέγουν τον δρόμο της ομαδικής ασφάλειας.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης