Κοινωνικός τουρισμός: Η κίνηση-ματ πριν εξαργυρώσετε την επιταγή σας

Μεγάλη ζήτηση για τις επιταγές του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού μαρτυρούν τα στοιχεία από τις αιτήσεις. Για να μην χαλάσουν όμως οι διακοπές, είναι απαραίτητη η πρόληψη έναντι πιθανών κινδύνων μέσα από το κατάλληλο ασφαλιστήριο

man_pain_beach_summer
Η ζήτηση για τον πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού «έριξε» την πλατφόρμα, σύμφωνα με πληροφορίες για πάνω από 25.000 αιτήσεις το πρώτο 24ωρο. Οι επιταγές δίνουν τη δυνατότητα στους δικαιούχους-ωφελούμενους να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ειδικότερα όμως για τα νησιά Λέρος, Λέσβος, Χίος, Κως καθώς και τον νομό Έβρου δίνεται περιθώριο έως 10 διανυκτερεύσεων δωρεάν.

Η εξαργύρωση των φετινών επιταγών μπορεί να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου 2023 ενώ το πρόγραμμα «τρέχει» έως τις 31 Ιουλίου 2024· υπάρχει δηλαδή περιθώριο ενός τουλάχιστον μήνα για όσους σκοπεύουν να τις αξιοποιήσουν άμεσα ώστε να φροντίσουν για την ασφάλεια της υγείας τους, πρόληψη αναγκαία ακόμα και αν έχουμε αφήσει πίσω τις ημέρες του κορωνοϊού και των «κόκκινων» νησιών μήπως όχι;.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης