Δάγκωμα φιδιού: Τι θα καλύψει το ασφαλιστήριο υγείας

Δάγκωμα φιδιού: Τι θα καλύψει το ασφαλιστήριο υγείας

Τα δήγματα (δαγκώματα) από φίδια είναι συχνότερα τους θερινούς μήνες. Ενημερωθείτε για την ασφαλιστική κάλυψη που θα αποδειχθεί σωτήρια

man_snake_bite
Σε μεγάλη περιπέτεια εξελίχθηκε το δάγκωμα οχιάς για μια 43χρονη, η υγεία της οποία μέχρι και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές παραμένει βελτιωμένη. Αναμενόμενα, η περίπτωση της άτυχης γυναίκας που χρειάστηκε να δώσει μάχη για τη ζωή της συνοδεύτηκε από πλήθος άρθρων για τα είδη φιδιών που ζουν στην Ελλάδα, τα επικίνδυνα και μη, όσο και για τις αναγκαίες πρώτες βοήθειες σε περίπτωση δαγκώματος.

Είναι η εποχή που, όπως κάθε χρόνο, θα διαβάσουμε για κάποιο ανάλογο περιστατικό -ίσως όχι και με αντίστοιχη τροπή-, αφού τα τέλη της άνοιξης και τους καλοκαιρινούς μήνες τα φίδια κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους, τρομάζοντας όσους τα βλέπουν ξαφνικά πίσω από τον καναπέ ή τυλιγμένα στον κινητήρα του αυτοκινήτου, οδηγώντας όμως και στο νοσοκομείο με το δάγκωμά τους τους πλέον άτυχους που είτε βρίσκονταν εν ώρα καθήκοντος είτε είχαν ήδη βάλει σε μπελάδες την υγεία τους χωρίς να το ξέρουν.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης