Έχετε σκύλο; Δείτε γιατί σας χρειάζεται αυτό το ασφαλιστήριο

Έχετε σκύλο; Δείτε γιατί σας χρειάζεται αυτό το ασφαλιστήριο

Η πιθανότητα να βρεθούμε με το χέρι στον γύψο επειδή το κατοικίδιο μπλέχτηκε στα πόδια μας δεν είναι λόγος να αποφεύγουμε την υιοθεσία. Μπορούμε απλώς να έχουμε προνοήσει για την υγεία μας

woman_dog_accident
Αν η πρώτη σκέψη σας διαβάζοντας τον τίτλο ήταν ένα ασφαλιστήριο για το κατοικίδιό σας, μάλλον το ζώο που έχετε επιλέξει να κάνετε οικογένειά σας είναι τυχερό ή είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε αυτό το βήμα. Καθώς η ευσυνειδησία είναι ένα από τα τρία χαρακτηριστικά του ιδανικού κηδεμόνα σκύλων, σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο του ygeiamou, δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο δώρο για τον τετράποδο φίλο από ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει νοσηλευτικές και άλλες δαπάνες από ένα ατύχημα ή ασθένεια και επισκέψεις στον κτηνίατρο, προσφέροντας επιπλέον προαιρετικές καλύψεις για την περιποίησή του.

Στις καλύψεις των προγραμμάτων αυτών περιλαμβάνεται ακόμη η αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη του κατοικιδίου για σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές έναντι τρίτων. Αν όμως ο «τρίτος» ήσασταν εσείς και η βόλτα με τον σκύλο σας γινόταν αφορμή να βρεθείτε με κάταγμα στα επείγοντα, θα σκεφτόσασταν να αιτηθείτε αποζημίωση; Το σενάριο φαίνεται μάλλον ακραίο και πιθανώς θυμίζει την ιστορία του άνδρα που πέταξε ένα μπούμερανγκ, το άφησε να τον χτυπήσει στο κεφάλι κατά την επιστροφή και κέρδισε την αγωγή εναντίον του εαυτού του.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης