Millennials – Ασφάλιση: Πέντε top συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη

Millennials – Ασφάλιση: Πέντε top συμβουλές για να επιλέξετε την καλύτερη

Αντιμέτωποι με πολλές οικονομικές δυσκολίες ήρθαν οι millennials τα τελευταία χρόνια, με σημαντικές επενδύσεις όπως η ιδιωτική ασφάλιση να φαντάζουν πλέον πολυτέλειες πέραν των δυνατοτήτων τους. Η πραγματικότητα βέβαια πόρρω απέχει

millenial_girl
Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστούμε πως μια κακή συνήθεια που μοιράζεται ανεξαρτήτως κάθε γενιά, είναι να εντοπίζει και επισημαίνει ελαττώματα και αδυναμίες στις επόμενες. Μπορούμε να φανταστούμε την αντίδραση όσων έχουν περάσει το κατώφλι των 50 διαβάζοντας για το burnout λόγω ενηλικίωσης σε δύο γενιές που δεν θέλουν να «γίνουν μεγάλοι», ένα άρθρο στο ygeiamou σχετικά με το πόσο δύσκολες έως ακατόρθωτες είναι για τη γενιά των Millennials και την Generation Z δουλειές όπως το σιδέρωμα, η συμπλήρωση μιας επιταγής ή το ράψιμο ενός κουμπιού, αλλά και η «μάχη» για τον βιοπορισμό. Και αν τα πρώτα προσφέρονται για αστεϊσμούς, η οικονομική επιβίωση αποτελεί σοβαρό ζήτημα.

Μεγάλη έρευνα της εταιρείας Deloitte του 2022 για τις δύο προαναφερθείσες γενιές, συμπέρανε ότι οι σημερινοί ενήλικες μεταξύ 18 και 42 ετών δυσκολεύονται οικονομικά, χαρακτηρίζονται από άγχος, αισθάνονται εξαντλημένοι και αναγκάζονται να βρουν δεύτερες δουλειές. Όχι τυχαία βέβαια, καθώς πρόκειται για τις ηλικιακές ομάδες που συνδέθηκαν με το φαινόμενο της «Μεγάλης Παραίτησης» και επλήγησαν δυσανάλογα από την πανδημία COVID-19, κάτι που αποτυπώνεται εντονότερα στους millennials: οι αντιξοότητες τους χτύπησαν την πόρτα πάνω στο ξεκίνημα της δικής του ζωής.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης