Ασφάλιση: Ποιους γιατρούς θα χρειαστεί να πληρώσετε στα επείγοντα; Ενημερωθείτε

Ασφάλιση: Ποιους γιατρούς θα χρειαστεί να πληρώσετε στα επείγοντα; Ενημερωθείτε

Το συμβόλαιό σας αναφέρει ότι θα καλύψει ιατρικές αμοιβές στην περίπτωση ενός επείγοντος περιστατικού. Ποιες ειδικότητες ωστόσο μπορεί να αφήσει εκτός; Ενημερωθείτε σχετικά

people_asfalisi
Η κάλυψη για επείγοντα και έκτακτα περιστατικά αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι ενός ισχυρού συμβολαίου υγείας και μια από τις τρεις σημαντικές παροχές για να έχετε για 100% κάλυψη (περισσότερα εδώ). Τροχαία ατυχήματα, εγκαύματα ή αιφνίδιες παθήσεις μεταξύ άλλων απαιτούν άμεση ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εξετάσεις για να μην κινδυνεύει η ζωή του παθόντος καθώς και να μην επιδεινωθεί βραχυπρόθεσμα η υγεία του λόγω καθυστερημένης ιατρικής ή χειρουργικής θεραπείας σε νοσοκομείο.

Η κάλυψη περιστατικών έκτακτου ή επείγοντος χαρακτήρα, εφόσον τεκμαίρονται με ιατρικά και αντικειμενικά κριτήρια, επιτρέπουν τη διάγνωση και χρήζουν θεραπείας, περιλαμβάνεται κατά το σύνηθες στις βασικές καλύψεις των νοσοκομειακών προγραμμάτων αλλά και των προγραμμάτων πρωτοβάθμιας περίθαλψης, με τη διαφορά ότι τα τελευταία, εφόσον χρειαστεί νοσηλεία, δεν θα καλύψουν τις νοσοκομειακές δαπάνες.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης