Burnout λόγω ενηλικίωσης: Οι δύο γενιές που δεν θέλουν να «γίνουν μεγάλοι»

Burnout λόγω ενηλικίωσης: Οι δύο γενιές που δεν θέλουν να «γίνουν μεγάλοι»

Η δυσκολία να ράψεις ένα κουμπί ή να αλλάξεις λάδια στο αυτοκίνητο μπορεί να φαίνεται αστεία για όσους γεννήθηκαν το '60 και το '70. Τι πιστεύουν όμως οι επόμενες γενιές; Δείτε πόσο «βαριά» πέφτει η ενηλικίωση για τους Millenials και την Generation Z

230206191746_iron_fire_girl_clothes
Πάνω από ένας στους δέκα (12%) από τη γενιά των Millenials και την Generation Z δεν ξέρουν να σιδερώνουν. Πρόκειται για μία μόνο από τις δυσκολίες της ζωής για τις δημογραφικές ομάδες που καλύπτουν τις περιόδους 1981-1996 και 1997-2012 αντίστοιχα, το 63% των οποίων δηλώνουν burnout από τις υποχρεώσεις της ενηλικίωσης. Η έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων Insuranks.com συγκέντρωσε απαντήσεις από 1.050 ενήλικες Μillenials (27-42 ετών) και Gen Zers (18-26 ετών).

Στα αυτονόητα για τις παλαιότερες γενιές μα προκλήσεις για τις νεότερες, συμπεριλαμβάνονται δεξιότητες αλλά και πρακτικές γνώσεις. Ένας στους στους πέντε (17%) της γενιάς Ζ ανέφερε ότι δεν γνωρίζει πώς να συμπληρώσει μια επιταγή και 29% των millennials δεν ξέρουν πώς να αλλάξουν μια πάνα.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης