Αποφασίσατε να κάνετε botox; Τι πρέπει να προσέξετε μετά την εφαρμογή

Αποφασίσατε να κάνετε botox; Τι πρέπει να προσέξετε μετά την εφαρμογή

Όλα όσα θα πρέπει να προσέξετε μετά την εφαρμογή της ενέσιμης θεραπείας botox επισημαίνει ο κύριος Γεώργιος Α. Παπαγεωργίου Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής Πλαστικής Χειρουργικής στο Metropolitan Hospital

230103125305_botox
Οι ημέρες των εορτών έχουν σχεδόν τελειώσει. Κατά την προηγούμενη περίοδο, οι έξοδοι αυξήθηκαν, οι σχέσεις των ανθρώπων αναθερμάνθηκαν, ενώ δεν έλειψαν και τα καλέσματα.

Πολλά δώρα, μικρά ή μεγάλα, κυκλοφόρησαν, άλλαξαν χέρια και έφεραν ενθουσιασμό. Μέσα σε αυτά υπάρχουν και κάποια πολύ ιδιαίτερα, αυτά που κάνουμε στον εαυτό μας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή δώρα που συνήθως του κάνουμε τέτοια εποχή είναι η διαχείριση των σημαδιών του χρόνου με ενέσιμη θεραπεία βουτολινικής τοξίνης (κυρίως γνωστή με ένα από τα εμπορικά της ονόματα – το botox). Η θεραπεία με βουτολινική τοξίνη είναι η δημοφιλέστερη θεραπεία για το «πόδι της χήνας», το μεσόφρυο, τις ρυτίδες στο μέτωπο, γενικά δηλαδή για τις λεγόμενες «δυναμικές ρυτίδες έκφρασης» και αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο. Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, εύκολη στην εφαρμογή της, με πολύ καλό αποτέλεσμα, αρκεί να τηρηθούν κάποια «πρέπει» τα οποία καλό θα είναι να έχετε υπόψη σας είτε εμπιστεύεστε τη θεραπεία για πρώτη φορά, είτε ανανεώνετε μια προηγούμενη.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης