Κοντοζαμάνης: Οι πέντε τομείς υγείας με δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα

Κοντοζαμάνης: Οι πέντε τομείς υγείας με δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα

O πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας, μιλώντας στο 24ο Ετήσιο Φόρουμ Capital Link Invest in Greece τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην καινοτόμα βιοφαρμακευτική βιομηχανία και έχουν τεθεί τα θεμέλια που θα καταστήσουν τη χώρα ανταγωνιστική διεθνώς στον τομέα αυτόν

210407145010_kontozamanis_it_33335
Τουλάχιστον πέντε τομείς της Υγείας παρουσιάζουν δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα και ειδικότερα, η βιοτεχνολογία, η παραγωγή φαρμακευτικών προϊόντων, η ψηφιακή υγεία, οι κλινικές δοκιμές και οι βιοφαρμακευτικές υπηρεσίες. Το παραπάνω ανέφερε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, μιλώντας στο 24ο Ετήσιο Φόρουμ Capital Link Invest in Greece στην ειδική συνεδρία με τίτλο «Επενδυτικές Ευκαιρίες στον κλάδο της Υγείας στην Ελλάδα».

Σύμφωνα με τον κ. Κοντοζαμάνη, η Ελλάδα μπορεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην καινοτόμα βιοφαρμακευτική βιομηχανία και έχουν τεθεί τα θεμέλια που θα καταστήσουν τη χώρα ανταγωνιστική διεθνώς στον τομέα αυτόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης