Ταξίδι με νοσοκομειακό πρόγραμμα ή ταξιδιωτική ασφάλιση; Η σωστή επιλογή

Ταξίδι με νοσοκομειακό πρόγραμμα ή ταξιδιωτική ασφάλιση; Η σωστή επιλογή

Θέλετε να ταξιδέψετε με ασφάλεια και αυτά τα Χριστούγεννα; Έτσι θα το πετύχετε επιλέγοντας τα κατάλληλα ασφαλιστικά προγράμματα

221212112230_woman_travel_plan
Δύο μόλις εβδομάδες μας χωρίζουν από τα Χριστούγεννα και οι λάτρεις των ταξιδιών έχουν ήδη κλείσει -είτε αφήνουν για την τελευταία στιγμή- το μέρος που θα περάσουν τη γιορτή της χαράς ή κάποιες ημέρες έστω στο πλαίσιο της χειμερινής τους άδειας. Φέτος όμως, πέρα από τα ρούχα που θα πάρετε μαζί ή το «καρφίτσωμα» στους χάρτες κάθε τοποθεσίας και αξιοθέατου που θέλετε να επισκεφθείτε, δεν πρέπει να αμελήσετε πριν την απογείωση για την ασφάλεια της υγείας σας.

Η εμπειρία έδειξε ότι όταν ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας (όπως η έντονη κυκλοφορία ενός ιού) αποκτά επιδημικές ή πανδημικές διαστάσεις, οι άνθρωποι κινητοποιούνται και υιοθετούν μέτρα προστασίας για την υγεία τους. Ενδεικτικά, το 2021 στην Ελλάδα αυξήθηκαν κατά 4% τα ατομικά και κατά 10% τα ομαδικά συμβόλαια υγείας σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά, ενώ μια ματιά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αποκαλύπτει για το ίδιο διάστημα επταπλάσια αύξηση στις ταξιδιωτικές ασφαλίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης