Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις – Ποιοι και πώς θα τις κάνουν

Την κουλτούρα των προληπτικών διαγνωστικών ελέγχων προσπαθεί να καλλιεργήσει το Υπουργείο Yγείας σε όλους μας. Έτσι μέσα από το νέο Στρατηγικό Σχέδιο για τη Δημόσια Υγεία παίρνει σάρκα και οστά η τακτική των μηνυμάτων (sms) που θα μας καλεί σε προληπτικές εξετάσεις. Ποιοι αναμένεται να λάβουν σύντομα sms

221207180854_testpap
Τη λογική να πηγαίνει το κράτος στον πολίτη πριν χρειαστεί ο πολίτης να απευθυνθεί στο κράτος αναζητώντας υπηρεσίες υγείας, προσπαθεί να καλλιεργήσει το Υπουργείο Yγείας σε όλους μας. Έτσι μέσα από το νέο Στρατηγικό Σχέδιο για τη Δημόσια Υγεία ο τομέας της πρόληψης παίρνει σάρκα και οστά, με τους πολίτες να πρέπει να αλλάζουν κουλτούρα συνηθίζοντας και στην τακτική των μηνυμάτων (sms) που θα τους καλούν να κάνουν προληπτικές διαγνωστικές εξετάσεις.

Όπως ανέφεραν χθες Τετάρτη ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του σχεδίου, η διαδικασία του προληπτικού ελέγχου έχει εκκινήσει με τη λογική ενός διαρκούς προγράμματος και των εξετάσεων να παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης