Ασφάλιση: Όλες οι καλύψεις για «ανδρικά» ατυχήματα και τραυματισμούς

Ασφάλιση: Όλες οι καλύψεις για «ανδρικά» ατυχήματα και τραυματισμούς

Οι τραυματισμοί στα ανδρικά γεννητικά όργανα πέρα από επώδυνα μπορεί να γίνουν και αιτία εισαγωγής στο νοσοκομείο. Πώς καλύπτονται από τα ασφαλιστήρια υγείας;

221122191733_man_bike_bicycle_accident
Αν μπορούσαμε να γυρίζουμε τον χρόνο πίσω πριν από ατυχήματα όπως αυτό στο οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια ο άνδρας της φωτογραφίας, η ζωή μας θα ήταν καλύτερη και ευκολότερη. Έστω όμως και αν αυτό ανήκει στη σφαίρα του φανταστικού, η πρόληψη για τα χειρότερα είναι εφικτή και, εφόσον ο εικονιζόμενος δεν φρόντισε για κράνος, προστασία για αγκώνες και επιγονατίδες, θα ήταν σώφρον να έχει τουλάχιστον μεριμνήσει για ένα καλό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας.

Οι κακώσεις των ανδρικών γεννητικών οργάνων είναι ένας από τους συχνότερους λόγους επίσκεψης στον ουρολόγο. Σε παλαιότερα άρθρα έχουμε αναφερθεί σε συγγενείς ανωμαλίες όπως η φίμωση και παθήσεις των όρχεων και του προστάτη αλλά και πώς αυτές καλύπτονται από τα νοσοκομειακά προγράμματα. Σήμερα ανατρέχουμε στους όρους και τις δαπάνες που καλύπτουν τα επίμαχα ασφαλιστήρια σχετικά με συνήθεις τραυματισμούς του ανδρικού γεννητικού συστήματος οι οποίοι αποτελούν στην πλειοψηφία τους επείγοντα περιστατικά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης